Logiqs General Brochure

Roltafelsystemen
Logiqs containersystemen zijn de meest betrouwbare systemen op de markt en voldoen aan de wensen en eisen van hedendaagse kwekerijen.
Meerlagen-roltafelsystemen
Logiqs heeft de meerlagen-teeltsystemen aanzienlijk verbeterd door voortdurende doorontwikkeling en aanpassingen van de transportmogelijkheden tussen de verschillende lagen.
Geautomatiseerde klimaatcellen
Klimaatcellen spelen een belangrijke rol bij de grootschalige teelt van gewassen als bolbloemen, cressen en microgroenten.
Werkruimte automatisering
We kunnen uw productieprocessen volledig integreren in onze containersystemen en zo de meest efficiënte indeling van de werkruimte ontwerpen.
Roltafel schoonmaak
Welk gewas u ook teelt, een goede hygiëne in de kas is uiterst belangrijk. 
Automatische irrigatie
Efficiënte, volledig geautomatiseerde spuit-gietbomen verbeteren het irrigatieproces, verlagen arbeidskosten en besparen water en voedingsstoffen.
45+ jaar automatiseringservaring

De samenwerking met tal van succesvolle commerciële plantenkwekers overal ter wereld heeft ons altijd aangespoord onze processen en apparatuur verder te innoveren.

Logiqs containersystemen zijn de meest betrouwbare systemen op de markt en voldoen aan de wensen en eisen van hedendaagse kwekerijen.

We think logistics

Onze producten en diensten dragen bij tot een hoger rendement en een positieve concurrentiepositie van tuinbouwondernemingen wereldwijd.

We adviseren, ontwerpen, produceren en installeren complete al dan niet geautomatiseerde interne transportsystemen voor kwekerijen van potplanten, snijbloemen, bomen, bolbloemen en groenten.

Daarbij streven we nauwkeurig de doorlooptijd na die van belang is voor onze klant en vinden wij een betrouwbare service een must.

Onze missie

Wij zijn op ons best als we nauw samenwerken met onze klanten om duurzame procesinnovaties te creëren.

We ontwerpen en bouwen duurzame en betrouwbare apparatuur en gebruiksvriendelijke software die telers helpt succesvol te zijn in de concurrerende markt van vandaag.

Door nauw samen te werken met onze klanten proberen we altijd een uiterst betrouwbare service te bieden en intelligente oplossingen te vinden voor alle logistieke automatiseringsproblemen die u als klant tegenkomt.

LOGIQS AUTOMATISERING: KWALITEIT DIE BLIJFT

We hebben wereldwijd honderden volledig geautomatiseerde containersystemen geleverd en samengewerkt met veel succesvolle kwekers van potplanten, orchideeën, stekken, bolbloemen, jonge bomen, snijbloemen, waterkers, microgroenten en groenten.

Veel goed onderhouden systemen die wij soms meer dan 30 jaar geleden installeerden, zijn nog steeds in bedrijf.

Vertel ons over uw logistieke uitdagingen

Neem contact met ons op
Ons team van enthousiaste professionals staat klaar om u te helpen,
met advies op maat voor uw logistieke uitdaging.