Open sollicitatie

Ben jij de aardige en gedreven collega die ons helpt bouwen aan een betere toekomst?

Over Logiqs

Ons doel

Jouw missie in het leven is om je roeping, doel of Ikigai te vinden, of dit nou nu of later is. Ons doel is “Accelerate access to honest food”.
Wat dat betekent? Wij geloven dat voedselschaarste wereldwijd kan worden uitgebannen, onder andere door gebruik te maken van Indoor of Vertical Farming.

Eerlijk voedsel betekent regeneratief, schaalbaar, consistent, gezond en betaalbaar voedsel. Mogelijk gemaakt door technologie, maar met menselijke intenties en waarden en eerlijk voor
mens en planeet.

Onze cultuur

Een “gaming-mentaliteit” is onderdeel van onze bedrijfscultuur. Zo houden we van samenwerking, groepsloyaliteit, zelforganisatie, korte feedbackloops, ambitie, doelgerichtheid, transparantie en snelle beslissingen.

We zien deze waarden dan ook graag op de werkvloer terug. Bij Logiqs doen we ons best om zinvolle doelen te bereiken en zijn we niet bang om te falen terwijl we dit proberen. Wel zijn we bang om langzaam te falen.

Institutioneel “Ja”

In de meeste organisaties is het makkelijk voor een manager om nee te zeggen tegen een nieuw idee. In ons bedrijf geloven we in constructieve meningsverschillen: de besluitvormer moet persoonlijk of per e-mail uitleggen waarom hij een beslissing heeft genomen.

Wij denken dat er op deze manier meer ideeën van onder aan de organisatie naar boven ontstaan. Onze standaard is dus een institutioneel ja.

Heroic failure award

Falen is slechts een stap dichter bij groter succes. We hebben zelfs een prijs voor heldhaftige mislukkingen in het leven geroepen. Met deze award ondersteunen we het maken van unieke en slimme fouten.

De prijs wordt in het hele bedrijf gepromoot, zodat we er als team van kunnen leren. We geven niemand de schuld en we schamen ons niet; we delen, vergeven, leren en houden van.

Onze ambities

Hoewel we met 45 jaar bestaan een oude rot zijn in het vak, kun je onze ambities beter vergelijken met die van een start-up.
We willen onze sector veranderen en we begrijpen heel goed dat we onze doelen alleen kunnen bereiken door middel van duurzame exponentiële groei. 

Voor ons betekent dit een nog grotere focus op duurzaamheid, kwaliteit en samenwerking. We omarmen de noodzaak van een circulaire economie volledig en we begrijpen dat we onze oplossingen en diensten moeten ontwikkelen op een manier die regeneratief, herstellend of herbruikbaar is.

Onze kernwaarden

Eerlijk

What you see is what you get. Bij Logiqs doen we zaken op een open en eerlijke manier. Volledig transparant. Minstens zo belangrijk: we doen wat we beloven.Uiteraard kiezen we er bij het maken van onze producten voor om alleen hoogwaardige, eerlijke materialen te gebruiken.

Maar eerlijkheid gaat verder dan dat: met onze producten willen we iedere ondernemer die eerlijk voedsel wil produceren de kans geven om dat ook daadwerkelijk te doen. Omdat wij vinden dat iedereen, waar ook ter wereld, recht heeft op een eerlijk boterham.

Lief

Bij Logiqs vinden we lief zijn voor elkaar belangrijk. We hebben hart voor elkaar, zijn zorgzaam voor onze klanten (die we eigenlijk vooral als partner zien) en respectvol voor de wereld om ons heen.

We denken mee, zijn oplossingsgericht en proberen op een zo prettig mogelijke manier met elkaar en onze omgeving om te gaan. Omdat je daarmee nét even verder komt.

Nieuwsgierig

Wij vinden dat nieuwsgierigheid de brandstof is van elke pionier en dat creativiteit ontstaat als nieuwsgierigheid wordt gevoed. We zijn nieuwsgierig naar de wereld om ons heen, naar onze klanten en wat zij willen.

We zijn nieuwsgierig naar techniek en naar hoe we dit het beste kunnen inzetten om planten beter te begrijpen en mensen te helpen ze beter te kweken. Het is die gedrevenheid die ons in staat stelt om constant in beweging te zijn en uit te zoeken hoe we iets nog beter, nog efficiënter en nog toegankelijker kunnen maken.

Trots

In 2020 vierden we ons 45-jarig bestaan. Telers van over de hele wereld ervaren zo onderhand de kwaliteit onze Logiqs-kwaliteit en dat is zeker iets waar we trots op zijn.

Keer op keer lukt het om met mooie innovaties voor de dag te komen en weer een stapje verder te ontwikkelen. Dus ja, daar zijn we trots op! Trots op de mooie producten die we maken, trots op het bedrijf, op onze geweldige klanten en partners en we zijn vooral trots op elkaar.

Verantwoordelijk

Met maar één aarde met veel mensen en een beperkte hoeveelheid grondstoffen, heeft ieder zijn eigen verantwoordelijkheid voor de toekomst. Bij Logiqs proberen we daar op een zo goed mogelijke manier mee om te gaan. Met aandacht en respect voor de aarde, voor de klant en voor elkaar. Bij Logiqs moet iedereen zich goed kunnen voelen, kunnen gedijen en groeien.

Daarnaast voelen we ons verantwoordelijk voor wat we als bedrijf doen: onze klanten moeten weten dat ze op ons kunnen rekenen en dat we er alles aan doen om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Je eerste dag bij Logiqs

Mentoring en coaching vanaf dag 1 en een warm welkom door je team en alle anderen.

Je carrière bij Logiqs

Je bent meester van je eigen lot en je eigen carrière. Gepersonaliseerd opleidingsbudget. Proactieve monitoring van stress en welzijn (werk-privébalans inbegrepen). Eerlijke/snelle feedbackloops opbouwen met het team en met eindgebruikers.

Neem contact op

    Telefoon: +31 174 514141
    Email: info@logiqs.nl
    Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland