Over Logiqs

Wij zijn Logiqs, we werken hard aan de meest geavanceerde Vertical Farming-systemen ter wereld.

Daarnaast bouwen we al meer dan 45 jaar automatische roltafelsystemen voor tuinbouwkassen en automatische paletopslagsystemen voor magazijnen.

Onze Belangrijkste Industrieën

Vertical Farming

Landbouw maakt een enorme verandering door in de richting van duurzaamheid, en gelukkig maar. Wij denken dat Vertical Farming een grote rol zal spelen in de toekomst van een duurzame voedselproductie en toeleveringsketen. 

Door efficiënt binnen te telen, zonder pesticiden en dicht bij de consument, maakt Vertical Farming waardevolle landbouwgrond vrij voor andere gewassen. Dit kan er in de komende decennia toe leiden dat er minder natuurlijke habitats worden omgezet naar landbouwgrond.

Tuinbouw

Wereldwijd helpen we telers om nog betere producenten te worden door hen te ondersteunen in het minimaliseren van verspilling en in het maximaliseren van hun productiecapaciteit.

Met geavanceerde software en logistieke ontwerpen voor automatische roltafelsystemen creëren we vandaag de dag de tuinbouwkassen van de toekomst.

Magazijnautomatisering

We hebben een passie voor het ontwerpen, produceren en installeren van efficiënte systemen. Alles, van het design, tot het ontwerpen van de software en het testen gebeurt in onze eigen fabriek. Daarnaast hebben we er ook gewoon plezier in om onze eigen ideeën tot leven te brengen. We proberen constant nieuwe dingen uit en bedenken graag intelligente oplossingen voor alle logistieke automatiseringsproblemen waar onze klanten tegenaan lopen. We werken graag nauw met hen samen en doen onze uiterste best om een betrouwbare service te bieden.

Onze kernwaarden

Eerlijk

What you see is what you get. Bij Logiqs doen we zaken op een open en eerlijke manier. Volledig transparant. Minstens zo belangrijk: we doen wat we beloven.Uiteraard kiezen we er bij het maken van onze producten voor om alleen hoogwaardige, eerlijke materialen te gebruiken.

Maar eerlijkheid gaat verder dan dat: met onze producten willen we iedere ondernemer die eerlijk voedsel wil produceren de kans geven om dat ook daadwerkelijk te doen. Omdat wij vinden dat iedereen, waar ook ter wereld, recht heeft op een eerlijk boterham.

Lief

Bij Logiqs vinden we lief zijn voor elkaar belangrijk. We hebben hart voor elkaar, zijn zorgzaam voor onze klanten (die we eigenlijk vooral als partner zien) en respectvol voor de wereld om ons heen.

We denken mee, zijn oplossingsgericht en proberen op een zo prettig mogelijke manier met elkaar en onze omgeving om te gaan. Omdat je daarmee nét even verder komt.

Nieuwsgierig

Wij vinden dat nieuwsgierigheid de brandstof is van elke pionier en dat creativiteit ontstaat als nieuwsgierigheid wordt gevoed. We zijn nieuwsgierig naar de wereld om ons heen, naar onze klanten en wat zij willen.

We zijn nieuwsgierig naar techniek en naar hoe we dit het beste kunnen inzetten om planten beter te begrijpen en mensen te helpen ze beter te kweken. Het is die gedrevenheid die ons in staat stelt om constant in beweging te zijn en uit te zoeken hoe we iets nog beter, nog efficiënter en nog toegankelijker kunnen maken.

Trots

In 2020 vierden we ons 45-jarig bestaan. Telers van over de hele wereld ervaren zo onderhand de kwaliteit onze Logiqs-kwaliteit en dat is zeker iets waar we trots op zijn.

Keer op keer lukt het om met mooie innovaties voor de dag te komen en weer een stapje verder te ontwikkelen. Dus ja, daar zijn we trots op! Trots op de mooie producten die we maken, trots op het bedrijf, op onze geweldige klanten en partners en we zijn vooral trots op elkaar.

Verantwoordelijk

Met maar één aarde met veel mensen en een beperkte hoeveelheid grondstoffen, heeft ieder zijn eigen verantwoordelijkheid voor de toekomst. Bij Logiqs proberen we daar op een zo goed mogelijke manier mee om te gaan. Met aandacht en respect voor de aarde, voor de klant en voor elkaar. Bij Logiqs moet iedereen zich goed kunnen voelen, kunnen gedijen en groeien.

Daarnaast voelen we ons verantwoordelijk voor wat we als bedrijf doen: onze klanten moeten weten dat ze op ons kunnen rekenen en dat we er alles aan doen om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Neem Contact Op

Met Ons

    Telefoon: +31 174 514141
    E-mail: info@logiqs.nl
    Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland