Software

Het meest complete roltafelbesturings- en plantregistratie softwarepakket.

Logiqs software

Met Dat-A-Control biedt Logiqs dé software-oplossing voor geautomatiseerde logistieke processen.

Dat-A-Control integreert alle logistieke handelingen en koppelingen en biedt inzicht in uw teeltgegevens, zoals behandelingsgeschiedenis, ruimtegebruik, voorraad en aflevering.

Lees meer

Dat-A-Control is een gestandaardiseerd softwarepakket dat per bedrijfssituatie wordt geconfigureerd.

Dit houdt in dat u als opdrachtgever uiteindelijk de meest efficiënte indeling van uw logistieke systeem met de meest gebruikersvriendelijke bediening heeft.

Gebruiksvriendelijke software

Dat-A-Control software biedt gebruikers een eenvoudig te gebruiken grafische interface die real-time wordt bijgewerkt met roltafelgegevens en machinegegevens.

Dit geeft de gebruiker een intuïtief overzicht van het gehele roltafelsysteem en volledige controle over de machines en roltafels.

Lees meer

De Dat-A-Control algoritmen synchroniseren alle machines in de kas en zorgen ervoor dat elke machine de juiste opdracht op tijd ontvangt.

Dit helpt ons de software van de afzonderlijk programmeerbare logische controllers (PLC’s) voor elke machine zo eenvoudig mogelijk te houden, waarbij complexe berekeningen door Dat-A-Control gecentraliseerd op de systeemserver worden uitgevoerd.

De standaard voor maatwerk

Door de modulaire opbouw zijn de mogelijkheden van ons Dat-A-Controlpakket zeer uitgebreid.

Naast een basisversie hebben wij diverse modules ontwikkeld die aansluiten op uw wensen en situatie.

Optionele software modules zijn:

Dat-A-Plant
Dat-A-Water
Dat-A-Potting
Dat-A-Spacing
Dat-A-Pick&Place
Dat-A-Pocket
Dat-A-Notification

Koppelen met andere ict-systemen

Dat-A-Control is ingericht als open systeem. Dit houdt in dat de gekozen architectuur eenvoudige koppelingen mogelijk maakt met andere ICT-systemen op uw bedrijf.

Lees meer

Voordat het systeem bij u op het bedrijf geïnstalleerd wordt, testen onze softwareingenieurs de programma’s op klantniveau zodat eventuele storingen al zoveel mogelijk vooraf gesignaleerd worden.

Dit verkort de doorlooptijd van het project op uw bedrijf aanzienlijk.

Waarom een Logiqs roltafelsysteem?

Onze langdurige relaties met telers helpen ons uw behoeften en ambities volledig in kaart te brengen en de gewenste automatiseringsresultaten tegen de best mogelijke prijs aan te bieden.

Lees meer

Wij geloven in duurzame automatisering en we automatiseren niet alleen om te automatiseren. Wij slagen alleen als onze klanten ook succesvol zijn in hun productieactiviteiten.

Indien nodig kunnen gefaseerde plannen voor de lange termijn worden gemaakt. Hierbij hebt u volledig inzicht heeft hoe het logistieke systeem in de kas in de toekomst kan worden ge-upgradet, zelfs als dat van geheel handmatig naar volledig geautomatiseerd is.

Logiqs automatisering: kwaliteit die blijft

We hebben wereldwijd honderden volledig geautomatiseerde roltafel systemen geleverd en samengewerkt met veel succesvolle kwekers van potplanten, orchideeën, stekken, bolbloemen, jonge bomen, snijbloemen, waterker, microgroenten en groenten.

Veel goed onderhouden systemen die wij soms meer dan 30 jaar geleden installeerden zijn nog steeds in bedrijf.

Ontwerp uw Kas

Neem contact op met ons

    Telefoon: +31 174 514141
    Email: info@logiqs.nl
    Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland