Magazijnautomatisering

iCUBE AS/RS

De modulaire en flexibele oplossing voor magazijnautomatisering!

Optimale efficiëntie

Met de iCUBE creëren we een veilige en zo efficiënt mogelijke opslagruimte. Door het schaalbare ontwerp van de iCUBE kan het systeem namelijk 24/7 blijven doordraaien.

Is bijvoorbeeld één shuttle buiten gebruik, dan blijven de andere shuttles gewoon doorwerken en loopt de productie geen vertraging op.

Intelligente oplossingen

Bij Logiqs hebben we een passie voor het ontwerpen, produceren en installeren van efficiënte automatische magazijnsystemen. Alles, van het ontwerp tot de software en het testen gebeurt in onze eigen fabriek. Daarnaast hebben we er ook gewoon plezier in om onze eigen ideeën tot leven te brengen.

We proberen voortdurend nieuwe dingen uit en creëren graag intelligente oplossingen voor alle logistieke automatiseringsproblemen waar onze klanten tegenaan lopen.

Modulair en flexibel

Met onze geavanceerde en intelligente AS/RS-oplossing bieden we gebruikers de mogelijkheid om een toekomstbestendig en flexibel magazijn in te richten.

De iCUBE is door het modulaire, redundante ontwerp schaalbaar, heeft het voordeel van volledige automatisering, met een hogere palletdensiteit (en geschikt voor alle pallets).

Veiligheid voorop

Wist je dat van alle bedrijfsongevallen incidenten met vorkheftrucks een aanzienlijk deel uitmaken? Wij realiseren graag een zo veilig mogelijke werkomgeving voor onze klanten, en automatisering speelt daarbij een cruciale rol.

Een geautomatiseerd magazijn is veiliger dan een handmatig bediend magazijn: er is nou eenmaal minder kans op een ongeluk als gevolg van een menselijke fout.
Omdat we een modulair ontwerp hanteren, kunnen er ‘no go-zones’ worden ingesteld voor delen van het magazijn die in gebruik zijn. Daardoor wordt het voor werknemers een stuk veiliger op de werkvloer. En een geautomatiseerd magazijn verlaagt bovendien de arbeidskosten aanzienlij.

Ontwerp je ideale Lay-out

Benieuwd of ons systeem werkt voor jouw magazijn of productiefaciliteit?

Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om je eigen ideale lay-out te ontwerpen.

Intelligente software

Onze software voor magazijnbeheer gebruikt intelligente algoritmes om automatisch inkomende en uitgaande palletoverslag te controleren, zonder dat de gebruiker hoeft in te grijpen bij elke afzonderlijke machinehandeling.

Door deze geavanceerde mogelijkheden is het systeem niet beperkt tot alleen de logistieke werkwijze van FIFO of LIFO.

Wie is Logiqs?

Een wereldwijde speler

Onze toonaangevende oplossingen helpen onze klanten om een hoger rendement te behalen en een sterkere concurrentiepositie binnen de wereldwijde markt te bereiken.

Onze doelstelling

Onze focus is door de jaren heen onveranderd gebleven: het leveren van doelgerichte innovatie die toegevoegde waarde heeft voor onze klanten en die bijdraagt aan een betere wereld.

Onze missie

Doelgerichte automatisering: ons doel is het ontwerpen en bouwen van complete logistieke systemen die modulair, betrouwbaar en schaalbaar zijn.

Kwaliteit en kunde

Bij Logiqs doen we zaken op een open en eerlijke manier. Minstens zo belangrijk: we doen wat we beloven. Bij het maken van onze producten kiezen we er uiteraard voor om alleen hoogwaardige, eerlijke materialen te gebruiken.

Wij maken je investering in onze systemen de moeite waard doordat we kwaliteitsmateriaal leveren en je ondersteuning op lange termijn bieden, met eenvoudige systeemupgrades op z’n tijd.  We zorgen ervoor dat we blijven leren en dat met elk ontwerp of upgrade, zowel hardware als software steeds beter worden.

Betrouwbaar en persoonlijk

We hebben hart voor onze klanten, die we eigenlijk vooral zien als partners. We werken graag met hen samen en doen ons uiterste best om een betrouwbare en persoonlijke service te bieden.

We zijn weliswaar een van de kleinere spelers in de logistieke wereld, maar dat is juist een groot voordeel want dat maakt ons snel en flexibel.

We hechten waarde aan de wensen van onze klanten, die kunnen rekenen op een meedenkende leverancier met korte communicatielijnen.

Gewaardeerde klanten

Ontwerp uw AS/RS

Neem contact op met ons

    Telefoon: +31 174 514141
    Email: info@logiqs.nl
    Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland