Stem nu voor de Nederlandse Innovatie Prijs 2022

Het hele team van Logiqs is enorm trots dat ons bedrijf één van de vijf genomineerden is voor de Nederlandse innovatieprijs 2022.

Bij de Nederlandse Innovatie Prijs gaat het niet alleen om innovatief vermogen, maar ook om de positieve impact die het bedrijf met zijn innovatieve technologie heeft op mens en milieu.

Over de Nederlandse Innovatieprijs

De Nederlandse Innovatie Prijs hoort bij de Nederlandse Innovatie Monitor, een van de meest grootschalige jaarlijkse survey-onderzoeken naar innovatie in Nederland. Een breed scala van Nederlandse bedrijven wordt jaarlijks uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Zowel de Nederlandse Innovatie Prijs als het onderzoek dat daaraan ten grondslag ligt is een initiatief van het Amsterdam Centre for Business Innovation van de UvA onder leiding van Prof.dr. H.W. Volberda.

 De andere bedrijven die genomineerd zijn voor deze award zijn: Basilisk Self-Healing Concrete, MIMETAS, PHYSEE, The eNose Company

De jury bestaat dit jaar uit: Gerard Bakker (inspecteur-generaal NVWA), Hans Boumans (Technology Transfer Manager TNO), Jos de Groen (senior beleidsmedewerker SER), Thomas Grosfeld (specialist Innovatie en Topsectorenbeleid VNO-NCW), Donovan van Heuven (hoofdredacteur MT/Sprout ), Geert Huizinga (directeur Belangenbehartiging FME), Frederieke Leeflang (bestuursvoorzitter NPO), Greet Prins (bestuursvoorzitter Kamer van Koophandel), Albert Jan Thomassen (directeur FBNet Familiebedrijven), Pieter Waasdorp (directeur Ondernemerschap, Ministerie EZK) en Henk Volberda (juryvoorzitter).

Ook het publiek kan (online) mee stemmen, vanaf nu via de De Wereld van Morgen-website van AVROTROS. We zouden het erg op prijs stellen als u op ons zou stemmen!

De winnaar wordt op woensdagavond 2 november op NPO1 bekend gemaakt tijdens het tv-programma ‘De wereld van morgen’ van AVROTROS.

 De winnaar van de Nederlandse Innovatieprijs in 2021 was ASML, de marktleider, wereldwijd, in het ontwikkelen en fabriceren van machines die computerchips produceren.

Neem contact op met ons

    Telefoon: +31 174 514141
    Email: info@logiqs.nl
    Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland