Het besturings- en registratie systeem

Met Dat-A-Control biedt Logiqs de totale software oplossing voor geautomatiseerde logistieke processen. Dat-A-Control integreert alle logistieke handelingen en koppelingen en biedt inzicht in uw teeltgegevens zoals kwaliteit, voorraad en aflevering. U heeft hiermee een hoogwaardig softwarepakket in huis dat vertaald is naar uw ideale bedrijfsproces. 

Dat-A-Control is uitgeteste standaard software welke per bedrijfssituatie wordt geconfigureerd. Dit houdt in dat u als opdrachtgever uiteindelijk de meest efficiënte indeling van uw logistieke systeem met de meest gebruikersvriendelijke bediening heeft. Voordat het systeem bij u op het bedrijf geïnstalleerd wordt, testen onze software ingenieurs de programma's op klantniveau zodat eventuele storingen al zoveel mogelijk vooraf gesignaleerd worden. Dit verkort de doorlooptijd van het project op uw bedrijf aanzienlijk.

Door de modulaire opbouw zijn de mogelijkheden uitgebreid. Naast de minimale module Dat-A-Logiqs, hebben wij diverse modules ontwikkeld om aan te sluiten op uw wensen en situatie.

Standaard voor maatwerk

Dat-A-Control is ingericht als open systeem. Dit houdt in dat de gekozen architectuur eenvoudige koppelingen mogelijk maakt met andere ICT-systemen op uw bedrijf.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Volg ons op

Logiqs B.V. | Honderdland 131 | 2676 LT Maasdijk | Nederland | Tel: +31 174-514141 | Fax: +31 174-517877 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer