Pronk Tulips

Logiqs-references-Pronk-Tulpen

Over Pronk Tulips

Pronk Tulpen B.V. is een jong en bloeiend bedrijf dat gevestigd is in Avenhorn en dat is gespecialiseerd in het broeien en kweken van tulpen.
Dit gebeurt middels de nieuwste technieken en productiemethoden, waardoor de kwaliteit steevast zeer hoog is. Pronk Tulpen heeft dan ook een uitstekende reputatie.

Locatie

Avenhorn,
Nederland

Z

Teelt

Tulpen

Systeem

Meerlaags roltafelsysteem

1

Oppervlakte

4700 m2

De gebroeders Pronk hebben de kas en het intern transportsysteem volledig  vernieuwd en gedeeltelijk voorzien van een tweede teeltlaag. Hierbij is gekozen voor een optimale containerafmeting.

De lift, waarmee de containers naar boven en naar beneden worden getransporteerd, is voorzien van een tweede liftdek. Hierdoor is het mogelijk de beneden- en bovenlaag onafhankelijk van elkaar te laten rouleren.

Voor het plukken van de tulpen wordt niet alleen gebruikt gemaakt van de flexibiliteit van een oogstband in de plukhal: er kwam ook een plukstraat, zodat er naast de flexibiliteit van de oogstband zeer efficiënt kan worden geoogst.

Het project is geleverd en in bedrijf gesteld in 2015.

Software

Het logistieke systeem wordt bestuurd met onze controle- en registratiesoftware Dat-A-Control.

Dit geeft de teler volledige controle over zijn teelt, met de mogelijkheid de productie in de kas praktisch overal in de wereld te controleren.

Naast het besturen van de machines in de kas, verzorgt Dat-A-Control de registratie van de plantbewerkingen en wordt een gedetailleerde geschiedenis bijgehouden van alle processen die de planten doorlopen.

After sales services

Logiqs heeft zijn eigen ervaren installatie- en service teams in Nederland, maar werkt ook samen met betrouwbare installatieteams in verschillende andere landen, om zo onnodige installatie- of onderhoudskosten te voorkomen.

Onze klanten kunnen altijd rekenen op snelle en efficiënte aandacht voor routineonderhoud, storingen of noodgevallen.

Routinematig preventief onderhoud kan worden afgestemd op de keuze van de klant, met de service-intervallen aangepast aan de specifieke behoeften van het logistieke systeem.

Ontwerp uw Kas

Neem contact op met ons

    Telefoon: +31 174 514141
    Email: info@logiqs.nl
    Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland