Overhead transporteurs

Snelle, veilige en betrouwbare Overhead transporteurs

De overhead transporteurs en 3D (X/Y) kranen van Logiqs stroomlijnen het transport van zowel lege als volle roltafels en zijn met succes geïmplementeerd in vele kassen en kwekerijen over de gehele wereld.

Lees meer
Overhead transporteurs zijn ook ons gereedschap bij uitstek voor het aan- en afvoeren van roltafels naar en van de roltafel cleaner.

Het vervoeren van roltafels gevuld met planten kan met name handig zijn bij de flexibele toevoer van roltafels naar de order verzamel afdeling, en bij het transport van en naar een eventuele 2e teeltlaag.

Overhead transporteurs kranen zijn gebouwd met betrouwbaarheid en veiligheid in gedachten en worden automatisch bestuurd door onze Dat-A-Control software.

Overhead transporteurs

Logiqs Overhead transporteurs hebben een lichtgewicht ontwerp en bieden kwekers een hoge mate van flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Wij produceren Overhead transporteurs voor lege containers, voor het logistieke gedeelte van de kas en voor lege container buffers, maar we produceren ook overhead kranen voor transport van containers met planten voor verschillende productieprocessen of logistieke configuraties waar dat nodig kan zijn.

Lees meer

De rijweg van de Overhead transporteur kan wel 100 meter lang zijn, waardoor meerdere kassen met elkaar verbonden kunnen worden als ze direct naast elkaar liggen.

De capaciteit van de Overhead transporteur is afhankelijk van de rijafstand.

(Neem contact op met onze verkoopafdeling voor nauwkeurige capaciteitsberekeningen voor uw project).

3D Overhead transporteurs

Voor grootschalige kassen met hoge capaciteitsvereisten voor het verzamelen van plantorders heeft Logiqs de 3D Overhead transporteurs ontwikkeld.

Deze Overhead transporteur kan een groot oppervlak bedienen en zowel over de X- als de Y-as bewegen.

Lees meer

Deze oplossing is ideaal voor het verzamelen van plantorders, waardoor de teler direct toegang heeft tot alle containers binnen het bereik van de transporteurs.

De rijweg van een 3D Overhead transporteur kan 100 meter lang zijn (met een maximale breedte die overeenkomt met de afstand tussen de kaskolommen), waardoor het een uiterst flexibele en efficiënte logistiek oplossing is.

De capaciteit van de 3D Overhead transporteurs is afhankelijk van de rijafstand.

(Neem contact op met onze verkoopafdeling voor nauwkeurige capaciteitsberekeningen voor uw project).

Automatische containersystemen in kassen in combinatie met Logiqs Overhead transporteurs hebben de volgende voordelen ten opzichte van traditionele/handmatige teeltsystemen:

 • Easy management of highly diverse crops with high numbers of lots
 • Increases production capacity
 • Lowers labour costs
 • Optimal space usage in the greenhouse
 • Multiple complex logistics flows are possible
 • Modular system design that allows phased deployments

Fully automated control using dat-a-control makes our transporters faster and safer than manually controlled systems.

Ontwerp uw Kas

Neem contact op met ons

  Telefoon: +31 174 514141
  Email: info@logiqs.nl
  Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland