Bayview Flowers Ltd. - Jordan Station, Ontario, CANADA

Het eerste 2D-Shuttle systeem geïnstalleerd in Noord-Amerika.

OK Plant is een innovatieve kwekerij, wereldwijd erkend als een trendsetter met het assortiment en de value-added concepten. Vanwege hun passie voor planten, zoekt OK Plant voortdurend naar nieuwe ontwikkelingen en duurzame producten die voldoen aan de verwachtingen van hun klanten, en deze misschien zelfs overtreffen.

Tijdens de laatste weken hebben onze collega’s hard gewerkt aan het programmeren en testen van het nieuwste iCube systeem dat Logiqs gaat leveren.

 

Nederland is leidend op gebied van tuinbouw.

Er is enorm veel kennis en dit maakt de tuinbouw wellicht de grootste exportwaarde van Nederland. Binnen deze branche is er constant sprake van vernieuwing. Zeker wanneer het aankomt op de teeltsystemen.

In Doe Maar Duurzaam! zal Gert-Jan van Staalduinen van Logiqs spreken over de nieuwste innovaties op dit vlak: de iCube en de Greencube.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Volg ons op

Logiqs B.V. | Honderdland 131 | 2676 LT Maasdijk | Nederland | Tel: +31 174-514141 | Fax: +31 174-517877 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer

x

Schrijft u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en projecten bij Logiqs!

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.