Pligt Professionals - ‘s-Gravenzande, Nederland

Pligt Professionals is een innovatieve potplantenkweker, gevestigd in Nederland, die twee moderne vestigingen exploiteert, in Heinenoord en in ‘s-Gravenzande.

 

Opgericht in 1971, RAPORAL’s geschiedenis is geworteld in de samenwerking van 18 varkenshouders om diervoeder van hoge kwaliteit te produceren voor hun dieren. De zorgvuldige selectie van grondstoffen, de kwaliteit en veiligheid van de diervoederproductie, diversificatie van producten om de evolutie in diervoeding en genetica te begeleiden, samen met strikte nalevering van wetgeving, voedselveiligheidsvoorschriften en respect voor het milieu, maakte van RAPORAL een maatstaf voor kwaliteit en betrouwbaarheid op de Portugese markt en daarbuiten.

 

Hartmann GbR is een familiebedrijf van de 6e generatie, opgericht in 1938 in Düllstadt, Duitsland.

Tegenwoordig exploiteert Hartmann twee vestigingen, één in Schwarzach am Main en één in Rain am Lech, met een productie van meer dan 8 miljoen potplanten per jaar, bestemd voor de groothandel in Duitsland en andere buurlanden.

 

Bayview Flowers Ltd. - Jordan Station, Ontario, CANADA

Het eerste 2D-Shuttle systeem geïnstalleerd in Noord-Amerika.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Volg ons op

Logiqs B.V. | Honderdland 131 | 2676 LT Maasdijk | Nederland | Tel: +31 174-514141 | Fax: +31 174-517877 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer

x

Schrijft u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en projecten bij Logiqs!

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.