Werkruimte automatisering

Het hart van het logistieke systeem

Een van de grootste voordelen van het gebruik van een roltafel systeem is dat alle productieprocessen voor de hele kas efficiënt kunnen worden georganiseerd in één werkruimte.

Lees meer

Onze roltafel systemen kunnen worden aangepast aan de behoeften van elk project en elk gewas. Datzelfde geldt voor het ontwerp en de configuratie van elk werkgebied.

Aan de hand van de behoeften van de teler adviseren, ontwerpen en bouwen we de ideale oplossing die aan alle projectvereisten voldoet.

Oppotten, wijderzetten, knippen, fenotypering, sorteren, oogsten

Logiqs heeft niet alleen uitgebreide ervaring met ’s werelds bekendste kwekers, we hebben ook succesvol samengewerkt met grote producenten van geautomatiseerde oppotmachines, transplanters, knipmachines, fenotypering en sorteercamera’s.

Lees meer

We kunnen de productieprocessen volledig integreren in onze roltafel systemen en de meest efficiënte indeling van uw werkruimte ontwerpen, om de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk te benutten en potentiële knelpunten te minimaliseren.

Deze integratie kan ook worden uitgevoerd in de software; ons Dat-A-Control pakket beschikt ook over de optionele modules Potting, Spacing, Pick & Place en Vision Sorter.

Betrouwbaar beheer van lege roltafels

In het werkgebied van de kas worden de lege roltafels verzameld. Hier kan ook de roltafelreiniger worden opgesteld.

Over het algemeen zijn alle gebieden in de kas met elkaar verbonden door transportbanen en/of de overheadkraan of -kranen.

De grootte van de roltafel buffer en de schaal van automatisering worden altijd bepaald door de capaciteitseisen van de kas.

Waarom een Logiqs roltafel systeem?

Onze langdurige relaties met telers helpen ons uw behoeften en ambities volledig in kaart te brengen en de gewenste automatiseringsresultaten tegen de best mogelijke prijs aan te bieden.

Wij geloven in duurzame automatisering en we automatiseren niet alleen om te automatiseren. Wij slagen alleen als onze klanten ook succesvol zijn in hun productieactiviteiten.

Indien nodig kunnen gefaseerde plannen voor de lange termijn worden gemaakt. Hierbij heeft u volledig inzicht in hoe het logistieke systeem in de kas in de toekomst kan worden ge-upogradet, zelfs als dat van geheel handmatig naar volledig geautomatiseerd is.

Ontwerp uw Kas

Neem contact op met ons

    Telefoon: +31 174 514141
    Email: info@logiqs.nl
    Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland