Ubink Cactus and Succulent Nursery

Logiqs-references-Handelskwekerij-Ubink

Over handelskwekerij Ubink

Handelskwekerij Ubink B.V. is een toonaangevend bedrijf in Europa op het gebied van cactussen en succulenten en is al meer dan 15 jaar een zeer gewaardeerde klant van Logiqs.
Het bedrijf heeft 60.000 m² moderne kassen waar op een zo energiezuinig mogelijke manier en milieuverantwoord wordt geproduceerd.

Bovendien is de familie Ubink sinds 2009 aandeelhouder van Succulent Valley, gelegen in het zonnige zuiden van Tenerife, waar een moderne productielocatie van 120.000 m² is ingericht.

Locatie

Kudelstaart,
Nederland

Z

Teelt

Cactussen en succulenten

Techniek

Automatisch shuttle roltafelsysteem met automatische spuitbomen

1

Oppervlakte

60.000 m2 kas

Het project

Behalve dat we bij Handelskwekerij Ubink o.a. een cleaner en een AGW hebben geplaatst, is dit ook de eerste klant bij wie wij ons eerste generatie shuttle roltafelsysteem hebben geïntroduceerd.

Bij de uitbreiding in 2015 hebben we voor de nieuwe 5500 m2 kas ook voorzien van uiterst geavanceerde spuitbomen voor beregening en het toedienen van gewasbescherming.

Het oorspronkelijke project is geleverd en in bedrijf gesteld in 2011 en verder uitgebreid in 2015.

Software

The entire rolling bench system is controlled using our industry leading control and registration software Dat-A-Control.

Besides the control of benches and machines, Dat-A-Control also gives the grower full access to the registration database for plant movements and undergone production processes, making the management of the nursery more efficient.

After sales services

Logiqs heeft zijn eigen ervaren installatie- en serviceteams in Nederland, maar werkt ook samen met betrouwbare installatieteams in verschillende andere landen, om zo onnodige installatie- of onderhoudskosten te voorkomen.

Onze klanten kunnen altijd rekenen op snelle en efficiënte aandacht voor routineonderhoud, storingen of noodgevallen.

Routinematig preventief onderhoud kan worden afgestemd op de keuze van de klant, met de service-intervallen aangepast aan de specifieke behoeften van het logistieke systeem.

Ontwerp uw Kas

Neem contact op met ons

    Telefoon: +31 174 514141
    Email: info@logiqs.nl
    Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland