Thistle Systems

Logiqs partners Thistle-Systems

Over Thistle Systems – Max the Cube

Max the Cube is a powerful approach developed by Thistle System to transform the efficiency of your storage systems by maximizing capacity, improving productivity and dramatically reducing operational costs. We look at the optimum solutions, including Automated Storage Systems, and consider all factors to deliver the maximum Return on Investment.

After sales services

Logiqs heeft in Nederland een eigen ervaren installatie- en serviceteam, maar werkt ook samen met betrouwbare servicemedewerkers in verschillende andere landen om onnodige installatie- en onderhoudskosten te voorkomen.

Onze klanten kunnen rekenen op snelle en efficiënte aandacht voor routine onderhoud, storingen of noodsituaties. Routinematig preventief onderhoud kan worden afgestemd op de keuze van de klant, met service-intervallen om aan de specifieke behoeften van het logistieke systeem te voldoen.

We bieden onze klanten volledige softwareondersteuning voor de logistieke systemen die we produceren met ons team van hoogopgeleide PLC- en software ingenieurs en we bieden complete software-update en ondersteuningspakketten om de continuïteit te garanderen, zelfs na het verstrijken van de garantieperiode van het systeem.

Ontwerp uw AS/RS

Neem contact op met ons

    Telefoon: +31 174 514141
    Email: info@logiqs.nl
    Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland