Stelkon

About Stelkon

STELKON is one of the first and largest manufacturers of rack equipment in Russia. It has been leading its history since 1992 and has been providing its customers with high quality products and services for more than 28 years.

After sales services

Logiqs heeft in Nederland een eigen ervaren installatie- en serviceteam, maar werkt ook samen met betrouwbare servicemedewerkers in verschillende andere landen om onnodige installatie- en onderhoudskosten te voorkomen.

Onze klanten kunnen rekenen op snelle en efficiënte aandacht voor routine onderhoud, storingen of noodsituaties. Routinematig preventief onderhoud kan worden afgestemd op de keuze van de klant, met service-intervallen om aan de specifieke behoeften van het logistieke systeem te voldoen.

We bieden onze klanten volledige softwareondersteuning voor de logistieke systemen die we produceren met ons team van hoogopgeleide PLC- en software ingenieurs en we bieden complete software-update en ondersteuningspakketten om de continuïteit te garanderen, zelfs na het verstrijken van de garantieperiode van het systeem.

Ontwerp uw AS/RS

Neem contact op met ons

    Telefoon: +31 174 514141
    Email: info@logiqs.nl
    Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland