SO Natural

Logiqs reference So-Natural

Over SO Natural

Met de teelt en verkoop van ruim 14 miljoen orchideeën per jaar is SO Natural een van de grootste pot-orchideeënkwekers ter wereld.

Het familiebedrijf kweekt sinds 2004 phalaenopsis orchideeën, maar begon in 1959 met de teelt van sla en tomaten. SO Natural staat onder leiding van de vijf broers Smaal (tweede generatie) en twee directieleden van buiten de familie. Het bedrijf heeft stevige ambities, een scherp oog voor nieuwe ontwikkelingen en heeft nauw contact met klanten en consumenten.

In januari 2015 is de orchideeënkwekerij uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar in de categorie Grootzakelijk in de regio Midden Holland.

Locatie

Moerkapelle,
Nederland

Z

Teelt

Potplanten: orchideeën

Systeem

Automatisch roltafelsysteem

1

Oppervlakte

17 hectare

After sales services

Logiqs heeft zijn eigen ervaren installatie- en serviceteams in Nederland, maar werkt ook samen met betrouwbare installatie teams in verschillende andere landen, om zo onnodige installatie- of onderhoudskosten te voorkomen.

Onze klanten kunnen altijd rekenen op snelle en efficiënte aandacht voor routine onderhoud, storingen of noodgevallen.

Routinematig preventief onderhoud kan worden afgestemd op de keuze van de klant, met de service-intervallen aangepast aan de specifieke behoeften van het logistieke systeem.

Ontwerp uw Kas

Neem contact op met ons

    Telefoon: +31 174 514141
    Email: info@logiqs.nl
    Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland