Schouten Tulips

Logiqs-references-Schouten-tulpen

Over Schouten Tulips

De oorsprong van Schouten Tulips werd gelegd in 1948 door de gebroeders Nic en Siemen Schouten. In 1968 hebben zij het bedrijf opgesplitst en is Nic Schouten met het bedrijf Fa. N. Schouten & Zn. doorgegaan. Wat begon als een gezinsbedrijf in Wervershoof ontwikkelde zich in rap tempo tot een grote onderneming.

Door de groei en ondernemersgeest van de familie Schouten groeide het bedrijf en werd er gezocht naar een nieuwe locatie. Deze werd gevonden in Zwaagdijk. Door de jaren heen ontwikkelde het bedrijf zich verder en er volgden verschillende uitbreidingen.

Inmiddels worden er tulpen gekweekt in Nederland, Frankrijk, Italië en Nieuw-Zeeland en is de naam internationaal geworden: Schouten Tulips.

Locatie

Zwaandijk,
Nederland

Z

Teelt

Tulpen

Systeem

Automatisch roltafelsysteem

Het project

Roltafelsysteem met automatische transportbanen die verbonden is aan de oude kas.

Het project is geleverd en in bedrijf gesteld in 2014.

After sales services

Logiqs heeft zijn eigen ervaren installatie- en serviceteams in Nederland, maar werkt ook samen met betrouwbare installatieteams in verschillende andere landen, om zo onnodige installatie- of onderhoudskosten te voorkomen.

Onze klanten kunnen altijd rekenen op snelle en efficiënte aandacht voor routineonderhoud, storingen of noodgevallen.

Routinematig preventief onderhoud kan worden afgestemd op de keuze van de klant, met de service-intervallen aangepast aan de specifieke behoeften van het logistieke systeem.

Ontwerp uw Kas

Neem contact op met ons

    Telefoon: +31 174 514141
    Email: info@logiqs.nl
    Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland