Roltafel reiniging en desinfectie

Optimale hygiëne voor uw kweeksysteem

De mogelijkheid om de reiniging van de roltafels volledig te automatiseren is een ander groot voordeel van een Logiqs roltafel systeem.

Lees meer

De werkruimte kan worden uitgerust met een geautomatiseerde roltafelreiniger van Logiqs, die ervoor zorgt dat de roltafels gelijkmatig worden gewassen en gedesinfecteerd met hogedruk sproeikoppen.

Betere hygiëne = minder kans op ziektenverspreiding = hoog rendement op de investering

Welk gewas u ook teelt, een goede hygiëne in de kas is van levensbelang.

De geautomatiseerde roltafel reinigingsoplossingen van Logiqs stellen de teler in staat om een veel efficiëntere workflow op te zetten, waarbij roltafels na het oogsten onmiddellijk naar de roltafel cleaner worden gestuurd, om daarna in een buffer te worden gestapeld in afwachting van het volgende gebruik.

Dit bespaart de teler tijd en arbeidskosten en het minimaliseert de kans op problemen als gevolg van vuile roltafels.

Onze reinigers worden uitgevoerd met aanvoer aan de voorzijde (100° cleaner) of aan de bovenzijde (180° cleaner).

Hoe ontwerpen we de trajecten voor de roltafels?

De aanvoer en afvoer van roltafels wordt meestal gedaan door een OHK (overhead kraan), maar kan ook worden gecombineerd met invoer via railbuizen of A-Track transportbanen.

Lees meer

Alle bewerkingen van de machines worden bestuurd en gesynchroniseerd door Dat-A-Control, en de gebruiker heeft daarbij de mogelijkheid om automatische reinigingstaken in te stellen voor bepaalde locaties. Zo staan de roltafels vervolgens schoon gebufferd klaar voor volgend gebruik.

Er kan bijvoorbeeld worden ingesteld dat een roltafel, zodra er geoogst is en een oppakpositie is bereikt, automatisch door de OHK wordt opgepakt en naar de cleaner wordt gebracht, zonder tussenkomst van de mens.

Afhankelijk van de capaciteit van de cleaner, ontwerpt Logiqs een aangepaste logistieke oplossing die aan de specifieke eisen kan voldoen.

Waarom een Logiqs roltafel systeem?

Onze langdurige relaties met telers helpen ons uw behoeften en ambities volledig in kaart te brengen en de gewenste automatiseringsresultaten tegen de best mogelijke prijs aan te bieden.

Wij geloven in duurzame automatisering en we automatiseren niet alleen om te automatiseren. Wij slagen alleen als onze klanten ook succesvol zijn in hun productieactiviteiten.

Indien nodig kunnen gefaseerde plannen voor de lange termijn worden gemaakt. Hierbij heeft u volledig inzicht in hoe het logistieke systeem in de kas in de toekomst kan worden ge-upogradet, zelfs als dat van geheel handmatig naar volledig geautomatiseerd is.

Ontwerp uw Kas

Neem contact op met ons

    Telefoon: +31 174 514141
    Email: info@logiqs.nl
    Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland