Kwekerij Bentvelsen

Over Kwekerij Bentvelsen

Voor het 2,5 ha grote nieuwbouwcomplex wilde Kwekerij Bentvelsen een logistiek proces dat vooral ‘rust in de tent’ zou brengen.
Gekozen werd voor roldoek-oogstwagens in combinatie met een computergestuurde kettingbaan naar de sorteermachine.

De gewenste rust werd gerealiseerd door een bundeling van leveranciers: het Wateringse Metazet zorgde voor de kettingbaan, Logiqs voor de ontbrekende schakel, ofwel de implementatie van het oogstsysteem.

De oogstwagens zijn voorzien van een verend roldoek waarop de komkommers worden geoogst. Het doek zakt in de wagen naarmate het gewicht toeneemt. Medewerkers hebben daardoor altijd een ideale werkhouding en door het ontbreken van een valhoogte is de kans op vruchtbeschadiging nihil.

Locatie

Den Hoorn,
Nederland

Z

Teelt

Komkommers

Techniek

Geautomatiseerd roldoek-oogstwagens

1

Glasoppervlakte

2,5 hectares

After sales services

Logiqs heeft zijn eigen ervaren installatie- en serviceteams in Nederland, maar werkt ook samen met betrouwbare installatieteams in verschillende andere landen, om zo onnodige installatie- of onderhoudskosten te voorkomen.

Onze klanten kunnen altijd rekenen op snelle en efficiënte aandacht voor routineonderhoud, storing of noodgevallen.

Routinematig preventief onderhoud kan worden afgestemd op de keuze van de klant, met de service-intervallen aangepast aan de specifieke behoeften van het logistieke systeem.

Ontwerp uw Kas

Neem contact op met ons

    Telefoon: +31 174 514141
    Email: info@logiqs.nl
    Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland