DeLeon’s Bromeliads

Logiqs-references-Deleons-Bromeliads

Over DeLeon’s Bromeliads

Als een van de topkwekers van bromelia’s en orchideeën in de Verenigde Staten, heeft DeLeon’s een gevestigde reputatie op het gebied van gecontroleerde teeltmethoden en geavanceerde automatisering.

Locatie

Florida, USA

Z

Teelt

Bromelia’s en orchideeën

Techniek

Geautomatiseerd roltafelsysteem

1

Glasoppervlakte

22.000 m2

Succesvolle samenwerking

DeLeon’s Bromeliads voegde in 2006 een nieuwe kas van 2,2 ha toe aan hun 12 ha grote locatie in Mount Dora, Florida. De overstap naar hands-off-productie heeft DeLeon’s niet alleen geholpen hun marges, maar ook hun arbeidskosten te verlagen.

De nieuwe faciliteit van DeLeon’s omvat een kas waarin een Logiqs geautomatiseerd roltafelsysteem en een automatisch transportvoertuig geïntegreerd is met aanvullende automatiseringssystemen, waaronder oppotrobots, een sorteersysteem en een omgevingscontrolesysteem.

Het Logiqs automatisch transportvoertuig verplaatst de roltafels van het productiegebied naar een werkgebied in de kas. De bovenloopkraan verplaatst tafels van de stapelbank naar de productielijn. Deze grote operatie is een voorbeeld van hoe de Logiqs-systemen met succes kunnen worden geïntegreerd met de producten van andere toonaangevende automatiseringsfabrikanten.

After sales services

Logiqs heeft zijn eigen ervaren installatie- en serviceteams in Nederland, maar werkt ook samen met betrouwbare installatieteams in verschillende andere landen, om zo onnodige installatie- of onderhoudskosten te voorkomen.

Onze klanten kunnen altijd rekenen op snelle en efficiënte aandacht voor routineonderhoud, storingen of noodgevallen.

Routinematig preventief onderhoud kan worden afgestemd op de keuze van de klant, met de service-intervallen aangepast aan de specifieke behoeften van het logistieke systeem.

Ontwerp uw Kas

Neem contact op met ons

    Telefoon: +31 174 514141
    Email: info@logiqs.nl
    Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland