D.S. Cole Growers

Logiqs-references-DS-Cole-Grower

Over D.S. Cole Growers

D.S. Cole Growers staat ​​hoog aangeschreven in de branche vanwege de inzet voor automatisering en innovatie en is de eerste Noord-Amerikaanse teler die volgens de Nederlandse normen als duurzame teler is gecertificeerd. De productie-activiteiten van dit bedrijf zijn voornamelijk gericht op jonge planten, die landelijk worden verscheept naar andere Noord-Amerikaanse telers.

Doug Cole, directeur en eigenaar D.S. Cole Growers, begon in het begin van de jaren ’90 met de automatisering van zijn bedrijf. Via onze Noord-Amerikaanse distributeur HOVE International werd Logiqs gevraagd voor deze bijzondere en complexe klus. Onder leiding van Cole is het systeem steeds verder geautomatiseerd, waardoor de efficiëntie is toegenomen en de arbeidskosten zijn afgenomen.

Locatie

Loudon, New Hampshire,
U.S.A.

Z

Teelt

Potplanten

Systeem

Automatisch roltafelsysteem

1

Oppervlakte

18,700 m2

Perfecte integratie

Het team van Logiqs en HOVE International heeft software, automatisering, kraan-, roltafel- en bandsystemen geïmplementeerd bij D.S. Cole Growers.

Alle logistieke oplossingen zijn met zorg ontworpen om perfect te integreren en naadloos samen te werken met de andere hoogwaardige automatiseringsproducten die bij D.S. Cole Growers worden gebruikt.

After sales services

Logiqs heeft zijn eigen ervaren installatie- en service teams gevestigd in Nederland, maar werkt ook samen met betrouwbare installatie teams in verschillende landen, om zo onnodige installatie- of onderhoudskosten te voorkomen.

Onze klanten kunnen altijd rekenen op een snelle en efficiënte aandacht voor routine onderhoud, storing of noodgevallen.

Routinematig preventief onderhoud kan worden afgestemd op de keuze van de klant, met de service intervallen aangepast aan de specifieke behoeften van het logistieke systeem.

Ontwerp uw Kas

Neem contact op met ons

    Telefoon: +31 174 514141
    Email: info@logiqs.nl
    Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland