Burnaby Lake Greenhouses

Logiqs-references-Burnaby-Lake-Greenhouse

Over Burnaby Lake Greenhouses

Burnaby Lake Greenhouses Ltd., kortweg BLG, is opgericht in 1955 en is een toonaangevende groothandel in planten en snijbloemen. Deze worden verzonden naar klanten in West-Canada en de Amerikaanse Pacific Northwest.

BLG heeft locaties in Surrey en Langley, British Columbia, die gezamenlijk ongeveer 1,8 miljoen m2 aan kasproductieruimte beslaan.

Locatie

British Columbia,
Canada

Z

Teelt

Potplanten en
Snijbloemen

Systeem

Geautomatiseerd roltafelsysteem

1

Oppervlakte

10.000+ roltafels

Nieuwe technologieën

Burnaby Lake Greenhouses is een vooraanstaand bedrijf in de sector. Niet alleen wat betreft de introductie van nieuwe plantensoorten, maar ook bij de implementatie van geavanceerde, energiebesparende en arbeidsbesparende productietechnologieën.

Burnaby Lake Greenhouses is eigendom van en wordt geëxploiteerd door de familie Van der Ende. Begin jaren tachtig zag Kees van der Ende voor het eerst het voordeel van automatiseringsoplossingen.

In navolging van hun vader Kees, zijn de broers Ken en Herb van der Ende zich blijven inzetten voor nieuwe technologieën door de meest geavanceerde logistieke oplossingen van de beste kwaliteit te kiezen en te installeren bij Burnaby Lake Greenhouses.

Planten in Burnaby Lake Greenhouses worden gekweekt op een geautomatiseerd roltafelsysteem om de productieruimte te maximaliseren en de hoogste niveaus van materiaalbehandeling te vergemakkelijken.

After sales services

Logiqs heeft zijn eigen ervaren installatie- en serviceteams gevestigd in Nederland, maar werkt ook samen met betrouwbare installatieteams in verschillende andere landen, om zo onnodige installatie- of onderhoudskosten te voorkomen.

Onze klanten kunnen altijd rekenen op een snelle en efficiënte aandacht voor routineonderhoud, storing of noodgevallen.

Routinematig preventief onderhoud kan worden afgestemd op de keuze van de klant, met de service-intervallen aangepast aan de specifieke behoeften van het logistieke systeem.

Ontwerp uw Kas

Neem contact op met ons

    Telefoon: +31 174 514141
    Email: info@logiqs.nl
    Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland