Berghoef Plants

Logiqs-references-Berghoef-plants

Over Berghoef Plants

Berghoef Plants is een zeer modern potplantenbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in Begonia rex. De begonia’s van Berghoef Plants worden verkocht in heel Europa.

In het nieuwe bedrijf aan de Achterweg in de Kwakel wordt met de nieuwste technieken geteeld. Door deze nieuwe technieken en betere belichting wordt er kwaliteitswinst gehaald van 25%. Dit uit zich vooral in uniforme kwaliteit en compactere groei.

Locatie

De Kwakel,
Nederland

Z

Teelt

Potplanten: begonia’s

Systeem

Automatisch roltafelsysteem

1

Oppervlakte

18.000 m2

Volledig automatisch

Op het bedrijf wordt gebruik gemaakt van een automatisch roltafelsysteem.

De roltafels kunnen automatisch door de kassen heen worden getransporteerd, dankzij een geavanceerd logistiek systeem. De verwerking van de potplanten gebeurt eveneens vrijwel automatisch.

De bedrijfsruimte is voorzien van robots voor het oppotten, het wijderzetten en het oogsten van de planten. De oogstbare planten worden verwerkt via een automatisch inpaksysteem.

Eb-vloedsysteem

Water wordt gegeven door middel van het eb-vloed systeem en al het water wordt hergebruikt.

Met het eb-vloedsysteem wordt er in een korte tijd een grote hoeveelheid water in de tafel gezet, die daarna langzaam wegloopt. De plant heeft via dit systeem voldoende tijd om de juiste hoeveelheid water op te nemen.

Cleaner

Wanneer de roltafels leeg zijn, worden ze gereinigd door een cleaner.

Deze cleaner werkt volgens het principe van een autowasstraat. De tafel wordt met water schoongespoten. Het vuil wordt in een bak opgevangen en het vuile water wordt gefilterd, ontsmet en hierna wordt het water hergebruikt.

After sales services

Logiqs heeft zijn eigen ervaren installatie- en serviceteams in Nederland, maar werkt ook samen met betrouwbare installatie teams in verschillende andere landen, om zo onnodige installatie- of onderhoudskosten te voorkomen.

Onze klanten kunnen altijd rekenen op snelle en efficiënte aandacht voor routineonderhoud, storingen of noodgevallen.

Routinematig preventief onderhoud kan worden afgestemd op de keuze van de klant, met de service-intervallen aangepast aan de specifieke behoeften van het logistieke systeem.

Ontwerp uw Kas

Neem contact op met ons

    Telefoon: +31 174 514141
    Email: info@logiqs.nl
    Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland