Amazone Plants

Logiqs-Amazone-Plants

Over Amazone Plants

Amazone Plants is opgericht door Fred van Zijl en Lex Scheffers. In het moderne bedrijf combineren zij hun jarenlange ervaring op het gebied van teelttechniek, klimaatbeheersing en productkennis met hun uitgebreide netwerk in de handel.

Locatie

Honselersdijk,
The Nederlands

Z

Teelt

Anthuriums

Systeem

Geautomatiseerd roltafelsysteem

1

Oppervlakte

2,2 hectares

Uniek teeltsysteem

De kassen en de bedrijfshal van het moderne, innovatieve bedrijf zijn gelegen op een steenworp afstand van de bloemenveiling in Naaldwijk en zijn uitgerust met een geavanceerd mobiel transport- en afleversysteem.

De teeltmethode is uniek vanwege een gootsysteem in de roltafels en de manier van water geven. De nevelinstallatie zorgt voor een optimaal klimaat in de zomermaanden en dankzij de assimilatiebelichting kunnen ook in de wintermaanden mooie anthuriums met voldoende bloemen worden geleverd.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

De teeltomstandigheden zijn het hele jaar door optimaal voor het kweken van kwalitatief hoogwaardige producten. Daarbij vindt het continue productieproces op duurzame wijze plaats, want ook het milieuvriendelijke aspect speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvisie van Amazone Plants.

Dit vertaalt zich naar het inzetten van biologische bestrijding, efficiënt gebruik van energie (gas en elektra) middels de WKK-installatie en door het gietwater voor 100% te ontsmetten en te hergebruiken waardoor er geen kunstmest in het externe milieu belandt.

After sales services

Logiqs heeft in Nederland zijn eigen ervaren installatie- en serviceteams, maar werkt ook samen met betrouwbare installatieteams in verschillende andere landen, om zo onnodige installatie- of onderhoudskosten te voorkomen.

Onze klanten kunnen altijd rekenen op snelle en efficiënte aandacht voor routineonderhoud, storingen of noodgevallen.

Routinematig preventief onderhoud kan worden afgestemd op de keuze van de klant, met de service-intervallen aangepast aan de specifieke behoeften van het logistieke systeem.

Ontwerp uw Kas

Neem contact op met ons

    Telefoon: +31 174 514141
    Email: info@logiqs.nl
    Adres: Honderdland 841, 2676 LV Maasdijk, Nederland