Vacature Allround monteur machinebouw

Monteur gezocht bij Logiqs B.V. in Maasdijk.

Wat ga jij doen?

Om het team bij ons in de werkplaats te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde allround machinemonteur. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het mechanisch en elektrisch bouwen en testen van onze machines.

Binnen de werkplaats zijn ongeveer 10 man aanwezig, waarvan er 3 in het magazijn werkzaam zijn. Mocht een collega elders in de werkplaats hulp nodig hebben verwachten we dat je daartoe bereid bent, net zoals collega’s ook jou helpen indien dat nodig is.

De functie

  • Als allround monteur ben je werkzaam bij ons in de werkplaats. Incidenteel kunnen er ook werkzaamheden plaatsvinden bij onze klanten.
  • Je zal buiten het assembleren en testen van complete nieuwbouwmachines ook ingezet kunnen worden voor reparaties en revisies.
  • Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en bent in staat om verbeteringen door te voeren, technische problemen op te lossen en/of te voorkomen op basis van praktisch inzicht.
  • Inzet & flexibiliteit zijn net zo belangrijk als je huidige technische kennis.
  • Werken op locatie en zo nu en dan in het buitenland is voor jou geen bezwaar.

Kennis en vaardigheden

  • Afgeronde technische MBO niveau 4 opleiding WTB, Mechatronica, technisch onderhoud of machinebouw.
  • Algemene ervaring in montagewerkzaamheden.
  • Voldoende technisch inzicht om zelfstandig problemen op te lossen.
  • Je kunt technische tekeningen en elektrische schema’s lezen en deze vertalen naar concreet handelen.
  • Bezit van geldig rijbewijs-B is vereist.

Persoonskenmerken: leergierig, praktisch ingesteld, probleemoplossend vermogen, accuraat, resultaatgericht, zelfstandig en geen 8 tot 5 mentaliteit.

Kenmerken Logiqs

Logiqs maakt zeer innovatieve automatische mobiele teeltsystemen en opslagsystemen. We bedenken en realiseren de systemen van de toekomst en doen dat in een open sfeer, waar iedereen meetelt

Wat bieden wij?

Een baan bij een betrouwbare opdrachtgever die bereid is te investeren in zijn personeel. Het betreft een functie waarbij je direct een contract krijgt met proeftijd. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn volgens cao. Kom jij ook werken voor Logiqs B.V. waar de begrippen persoonlijk aandacht, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan?

Informatie en sollicitatie

Uw sollicitatie en CV kunt u sturen naar Liana Staalduinen. Voor vragen over deze vacature kunt u contact opnemen via 01745-14141 of eveneens via e-mail.

Acquisitie voor deze vacature wordt NIET op prijs gesteld!

Gerelateerde berichten