Logiqs General Brochure

2D-Shuttles
De meest geavanceerde tuinbouw automatiseringsoplossing ooit door Logiqs gemaakt
Automatische transportbanen
De A-Track transportbanen zorgen voor containertransport tussen de rijen, en verbinden de teeltkas met de werkruimte.
Automatische transport wagens
In de loop der jaren heeft Logiqs tal van oplossingen bedacht voor automatisch transport van roltafels door middel van automatische wagens.
Automatische Spuitbomen
De spuit-gietbomen van Logiqs hebben een efficiënt lichtgewicht ontwerp, maar zijn ook gebouwd met betrouwbaarheid en duurzaamheid in het achterhoofd.
Overhead Kranen en 3D-Kranen
De overhead kranen en 3D (X/Y) kranen van Logiqs stroomlijnen het transport van zowel lege als volle roltafels en zijn met succes geïmplementeerd in vele kassen en kwekerijen over de gehele wereld.
Roltafel reiniging
Roltafels met een aluminium of kunststoffen eb en vloed bodem dienen te worden gewassen door middel van hogedrukreiniging. Dit om de hygiëne van de roltafel bodems optimaal te houden.
45+ jaar automatiseringservaring

Werken met enkele van de meest succesvolle commerciële plantentelers heeft ons altijd aangezet tot innovatie van processen en apparatuur.
Logiqs containersystemen zijn de meest betrouwbare systemen op de markt en voldoen aan de behoeften van hoog volume, hoog efficiënte kwekerijen.

LOGIQS Benching Configurator

Het ideale teeltsysteem voor uw gewas ontwerpen met slechts
een paar klikken

We think logistics

Onze producten en diensten dragen bij tot een hoger rendement en een positieve concurrentiepositie van tuinbouwondernemingen wereldwijd.

We adviseren, ontwerpen, produceren en installeren complete al dan niet geautomatiseerde interne transport systemen voor kwekerijen van potplanten, snijbloemen, bomen, bolbloemen en groenten.

Daarbij streven we nauwkeurig de doorlooptijd na die van belang is voor onze klant en vinden wij een betrouwbare service een must.

Onze missie

Wij gedijen wanneer we nauw samenwerken met onze klanten om duurzame procesinnovaties te creëren.

We ontwerpen en bouwen duurzame en betrouwbare apparatuur en gebruiksvriendelijke software die telers helpt succesvol te zijn in de concurrerende markt van vandaag.

Door nauw samen te werken met onze klanten willen we altijd een uiterst betrouwbare service bieden, evenals intelligente oplossingen voor alle logistieke automatiseringsproblemen die onze klanten tegenkomen.

LOGIQS AUTOMATISERING DOORSTAAT DE TEST VAN DE TIJD!

We hebben wereldwijd honderden volledig geautomatiseerde containersystemen geleverd en samengewerkt met ‘s werelds meest succesvolle kwekers van potplanten, orchideeën, jongplanten, bolbloemen, jonge bomen, snijbloemen, waterkers / microgroenten en groenten.

Vele goed onderhouden systemen die meer dan 30 jaar geleden door ons zijn geïnstalleerd, zijn nog steeds in bedrijf!

Vertel ons over uw logistieke uitdagingen

Neem contact met ons op!
Ons team van enthousiaste professionals staat klaar om u te helpen, met advies op maat voor uw logistieke uitdaging.