Het meest kompleet roltafel besturings- en plant registratie software pakket

Met Dat-A-Control biedt Logiqs de totale software oplossing voor geautomatiseerde logistieke processen.

Dat-A-Control integreert alle logistieke handelingen en koppelingen en biedt inzicht in uw teeltgegevens zoals behandeling geschiedenis, ruimtegebruik, voorraad en aflevering.

Dat-A-Control is gestandaardiseerd software pakket welke per bedrijfssituatie wordt geconfigureerd.
Dit houdt in dat u als opdrachtgever uiteindelijk de meest efficiënte indeling van uw logistieke systeem met de meest gebruikersvriendelijke bediening heeft.

GEBRUIKERSVRIENDELIJKE SOFTWARE:

Dat-A-Control software biedt gebruikers een eenvoudig te gebruiken grafische interface die real-time wordt bijgewerkt met roltafelgegevens en machinegegevens.

Dit geeft de gebruiker een intuïtief overzicht van het gehele roltafel systeem en volledige controle over de machines en roltafels.

De Dat-A-Control algoritmen synchroniseren alle machines in de kas en zorgen ervoor dat elke machine de juiste opdracht op tijd ontvangt.

Dit helpt ons de software van de afzonderlijke programmeerbare logische controllers (PLC’s) voor elke machine zo eenvoudig mogelijk te houden, waarbij complexe berekeningen door Dat-A-Control gecentraliseerd op de systeemserver worden uitgevoerd.

Standaard voor maatwerk.

Door de modulaire opbouw zijn de mogelijkheden uitgebreid.

Naast een basis versie, hebben wij diverse modules ontwikkeld om aan te sluiten op uw wensen en situatie.

Optionele software modules:

  • Dat-A-Plant
  • Dat-A-Water
  • Dat-A-Potting
  • Dat-A-Spacing
  • Dat-A-Pick&Place
  • Dat-A-Pocket
  • Dat-A-SMS
  • Dat-A-Planner

Dat-A-Control is ingericht als open systeem. Dit houdt in dat de gekozen architectuur eenvoudige koppelingen mogelijk maakt met andere ICT-systemen op uw bedrijf.

Voordat het systeem bij u op het bedrijf geïnstalleerd wordt, testen onze software ingenieurs de programma’s op klantniveau zodat eventuele storingen al zoveel mogelijk vooraf gesignaleerd worden. Dit verkort de doorlooptijd van het project op uw bedrijf aanzienlijk.

Bedien uw kas vanuit elk plek ter wereld met Dat-A-Control software

De Logiqs 2D-Shuttle is een unieke tuinbouw automatiseringsoplossing, welke is ontworpen en gebouwd door Logiqs. Dit systeem is ongeëvenaard in zijn modulair ontwerp, dat zorgt voor een flexibele en schaalbaar systeem.

De A-Track transportbanen zorgen voor roltafel transport tussen de rijen, en verbinden de teeltkas met de werkruimte.
Slechts één aandrijfunit per A-Track transportbaan sectie, welke gebruik maakt van twee snelheden: hoge snelheid voor roltafel transport, en langzame snelheid voor nauwkeurig positioneren van de roltafel op de pneumatische brug in de transportbaan sectie.

In de loop der jaren heeft Logiqs tal van oplossingen bedacht voor automatisch transport van roltafels door middel van automatische wagens. Dit heeft geleid tot eenvoudige en degelijke Automatische Transport Wagens en geavanceerde Automatische Midden Wagens, al dan niet geschikt voor meerdere roltafels.

De overhead kranen en 3D (X/Y) kranen van Logiqs stroomlijnen het transport van zowel lege als volle roltafels en zijn met succes geïmplementeerd in vele kassen en kwekerijen over de gehele wereld.

Onze liften worden klantspecifiek gemaakt, aangepast aan de toegepaste containers, en de specifieke hoogte eisen van de kas en het systeem.

De geautomatiseerde irrigatie-oplossing van Logiqs met de spuit-gietbomen die in combinatie met onze Dat-A-Control software werken, is veel beter dan andere concurrerende systemen.
Niet alleen zijn de spuit-gietbomen van Logiqs de meest veelzijdige en betrouwbare, maar ze zijn ook het makkelijkst te gebruiken vanwege de volledige software integratie met Dat-A-Control.

Roltafels met een aluminium of kunststof eb en vloed bodem dienen te worden gewassen onder hoge druk. Dit om de hygiëne van de roltafelbodem optimaal te houden.

Voor dit process heeft LOGIQS twee tipes van Cleaners ontworpen die die uiterst geschikt zijn om dit taak uit te voeren.

Waarom een Logiqs roltafelsysteem:

Onze langdurige relaties met telers helpen ons hun behoeften en ambities volledig te begrijpen en de gewenste automatiseringsresultaten tegen de best mogelijke prijs te bereiken.

Wij geloven in duurzame automatisering en we automatiseren niet alleen om te automatiseren. Wij slagen alleen als onze klanten ook succesvol zijn in hun productieactiviteiten.

Indien nodig kunnen gefaseerde plannen voor de lange termijn worden gemaakt, waarbij de teler volledig inzicht heeft hoe het logistieke system in de kas in de toekomst kan worden geüpgraded, zelfs van een geheel handmatig systeem naar een volledig geautomatiseerd systeem.

Neem contact met ons op!
Ons team van enthousiaste professionals staat klaar om u te helpen, met advies op maat voor uw logistieke uitdaging.

LOGIQS AUTOMATISERING DOORSTAAT DE TEST VAN DE TIJD!

We hebben wereldwijd honderden volledig geautomatiseerde roltafel systemen geleverd en samengewerkt met ‘s werelds meest succesvolle kwekers van potplanten, orchideeën, jongplanten, bolbloemen, jonge bomen, snijbloemen, waterkers / microgroenten en groenten.

Vele goed onderhouden systemen die meer dan 30 jaar geleden door ons zijn geïnstalleerd, zijn nog steeds in bedrijf!