Beter, sneller en efficiënter Werkruimte automatiseering

Logiqs General Brochure

Het hart van het logistieke systeem

Een van de grootste voordelen van het gebruik van een roltafel systeem is dat alle productieprocessen voor de hele kas efficiënt kunnen worden georganiseerd in één werkruimte.
Onze roltafel systemen kunnen worden aangepast aan de behoeften van elk project en elk gewas. Datzelfde geldt voor het ontwerp en de configuratie van elk werkgebied.
Aan de hand van de behoeften van de teler adviseren, ontwerpen en bouwen we de ideale oplossing die aan alle projectvereisten voldoet.

LOGIQS Benching Configurator
Het ideale teeltsysteem voor uw gewas ontwerpen met slechts
een paar klikken
Oppotten, wijderzetten, knippen, fenotypering, sorteren, oogsten

Logiqs heeft niet alleen uitgebreide ervaring met ’s werelds bekendste kwekers, we hebben ook succesvol samengewerkt met grote producenten van geautomatiseerde oppotmachines, transplanters, knipmachines, fenotypering en sorteercamera’s.
We kunnen de productieprocessen volledig integreren in onze roltafel systemen en de meest efficiënte indeling van uw werkruimte ontwerpen, om de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk te benutten en potentiële knelpunten te minimaliseren.
Deze integratie kan ook worden uitgevoerd in de software; ons Dat-A-Control pakket beschikt ook over de optionele modules Potting, Spacing, Pick & Place en Vision Sorter.

Betrouwbaar beheer van lege roltafels

In het werkgebied van de kas worden de lege roltafels verzameld. Hier kan ook de roltafelreiniger worden opgesteld.
Over het algemeen zijn alle gebieden in de kas met elkaar verbonden door transportbanen en/of de overheadkraan of -kranen.
De grootte van de roltafel buffer en de schaal van automatisering worden altijd bepaald door de capaciteitseisen van de kas.

De 2D-Shuttle is een unieke tuinbouwautomatiseringsoplossing, ontworpen en gebouwd door Logiqs. De shuttle is ongeëvenaard in zijn modulair ontwerp, dat zorgt voor een flexibel en schaalbaar systeem.

De A-Track transportbanen zorgen voor roltafel transport tussen de rijen, en verbinden de teeltkas met de werkruimte.
Slechts één aandrijfunit per A-Track transportbaan sectie, welke gebruik maakt van twee snelheden: hoge snelheid voor roltafel transport, en langzame snelheid voor nauwkeurig positioneren van de roltafel op de pneumatische brug in de transportbaan sectie.

In de loop der jaren heeft Logiqs tal van oplossingen bedacht voor automatisch transport van roltafels door middel van automatische wagens. Dit heeft geleid tot eenvoudige en degelijke Automatische Transport Wagens en geavanceerde Automatische Midden Wagens, al dan niet geschikt voor meerdere roltafels.

De overhead kranen en 3D (X/Y) kranen van Logiqs stroomlijnen het transport van zowel lege als volle roltafels en zijn met succes geïmplementeerd in vele kassen en kwekerijen over de gehele wereld.

Onze liften worden klantspecifiek gemaakt, aangepast aan de toegepaste containers, en de specifieke hoogte eisen van de kas en het systeem.

De geautomatiseerde irrigatie-oplossing van Logiqs met de spuit-gietbomen die in combinatie met onze Dat-A-Control software werken, is veel beter dan andere concurrerende systemen.
Niet alleen zijn de spuit-gietbomen van Logiqs de meest veelzijdige en betrouwbare, maar ze zijn ook het makkelijkst te gebruiken vanwege de volledige software integratie met Dat-A-Control.

Roltafels met een aluminium of kunststof eb en vloed bodem dienen te worden gewassen onder hoge druk. Dit om de hygiëne van de containerbodem optimaal te houden.
Voor dit process heeft LOGIQS twee tipes van Cleaners ontworpen die die uiterst geschikt zijn om dit taak uit te voeren.

Waarom een Logiqs roltafel systeem?

Onze langdurige relaties met telers helpen ons uw behoeften en ambities volledig in kaart te brengen en de gewenste automatiseringsresultaten tegen de best mogelijke prijs te aan te bieden.
Wij geloven in duurzame automatisering en we automatiseren niet alleen om te automatiseren. Wij slagen tenslotte alleen als onze klanten ook succesvol zijn in hun productieactiviteiten.
Indien nodig kunnen gefaseerde plannen voor de lange termijn worden gemaakt. Hierbij hebt u volledig inzicht heeft hoe het logistieke systeem in de kas in de toekomst kan worden geüpgraded, zelfs als dat van geheel handmatig naar volledig geautomatiseerd is.

LOGIQS AUTOMATISERING: KWALITEIT DIE BLIJFT

We hebben wereldwijd honderden volledig geautomatiseerde roltafel systemen geleverd en samengewerkt met veel succesvolle kwekers van potplanten, orchideeën, stekken, bolbloemen, jonge bomen, snijbloemen, waterkers, microgroenten en groenten.
Veel goed onderhouden systemen die wij soms meer dan 30 jaar installeerden zijn nog steeds in bedrijf.

Vertel ons over uw logistieke uitdagingen

Neem contact met ons op
Ons team van enthousiaste professionals staat klaar om u te helpen,
met advies op maat voor uw logistieke uitdaging.