Logiqs General Brochure

Roltafel systemen
Logiqs containersystemen zijn de meest betrouwbare systemen op de markt en voldoen aan de behoeften van hoog volume, hoog efficiënte kwekerijen.
Meerlaags roltafel systemen
Logiqs heeft enorme voortuitgang geboekt in het verbeteren van meerlagen teeltsystemen door voortdurende aanpassing en ontwikkeling van de transportmogelijkheden tussen de verschillende lagen.
Geautomatiseerde klimaatcellen
Klimaatcellen spelen een zeer belangrijke rol bij de grootschalige teelt van bepaalde gewassen, zoals: bolbloemen, cressen, microgroenten, enz. 
Werkruimte automatisering
We kunnen deze productieprocessen volledig integreren in onze containersystemen en de meest efficiënte indeling van de werkruimte ontwerpen
Roltafel schoonmaak
Ongeacht welk gewas, er is geen manier om te negeren hoe belangrijk goede hygiëne is in een productiekas.
Automatische irrigatie
Zeer efficiënte, volledig geautomatiseerde spuit-gietbomen die het irrigatie proces verbeteren, arbeidskosten verlagen en water en nutriënten besparen.
45+ jaar automatiseringservaring

Werken met enkele van de meest succesvolle commerciële plantentelers heeft ons altijd aangezet tot innovatie van processen en apparatuur. Logiqs containersystemen zijn de meest betrouwbare systemen op de markt en voldoen aan de behoeften van hoog volume, hoog efficiënte kwekerijen.

LOGIQS Benching Configurator

Het ideale teeltsysteem voor uw gewas ontwerpen met slechts
een paar klikken

We think logistics

Onze producten en diensten dragen bij tot een hoger rendement en een positieve concurrentiepositie van tuinbouwondernemingen wereldwijd.

We adviseren, ontwerpen, produceren en installeren complete al dan niet geautomatiseerde interne transport systemen voor kwekerijen van potplanten, snijbloemen, bomen, bolbloemen en groenten.

Daarbij streven we nauwkeurig de doorlooptijd na die van belang is voor onze klant en vinden wij een betrouwbare service een must.

Onze missie

Wij gedijen wanneer we nauw samenwerken met onze klanten om duurzame procesinnovaties te creëren.

We ontwerpen en bouwen duurzame en betrouwbare apparatuur en gebruiksvriendelijke software die telers helpt succesvol te zijn in de concurrerende markt van vandaag.

Door nauw samen te werken met onze klanten willen we altijd een uiterst betrouwbare service bieden, evenals intelligente oplossingen voor alle logistieke automatiseringsproblemen die onze klanten tegenkomen.

LOGIQS AUTOMATISERING DOORSTAAT DE TEST VAN DE TIJD!

We hebben wereldwijd honderden volledig geautomatiseerde containersystemen geleverd en samengewerkt met ‘s werelds meest succesvolle kwekers van potplanten, orchideeën, jongplanten, bolbloemen, jonge bomen, snijbloemen, waterkers / microgroenten en groenten.

Vele goed onderhouden systemen die meer dan 30 jaar geleden door ons zijn geïnstalleerd, zijn nog steeds in bedrijf!

Vertel ons over uw logistieke uitdagingen

Neem contact met ons op!
Ons team van enthousiaste professionals staat klaar om u te helpen, met advies op maat voor uw logistieke uitdaging.