Ondersteuning op afstand

Tijden veranderen en zo ook de ondersteuning op afstand. 

Toen ondersteuning op afstand net nieuw was, ging dit via een telefoon modem. Dat ging dan over de ouderwetse analoge telefoonlijn serieel pratend met de PLC in het centrale paneel. Behalve dat dit heel traag ging, was het daarnaast niet of heel moeilijk mogelijk om ook de wagens in deze ondersteuning te betrekken. Het ondersteunen van de bediening was al helemaal moeilijk of onmogelijk.

De technologie heeft sindsdien enorme sprongen gemaakt. Dit zorgt er voor dat oude analoge verbindingen steeds minder ondersteund worden en de bijbehorende modems niet of zeer slecht te verkrijgen zijn, maar gelukkig ook dat snellere en betere ondersteuning mogelijk is. 

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een stabiele continue internet verbinding. Dit maakt ondersteuning over dit internet middels VPN (Virtual Private Network) snel, goedkoper en eenvoudig. Er wordt nu via ethernet gepraat met de PLC in het centrale paneel en daarnaast kan dit tegenwoordig ook via WiFi met de PLC's in de wagens. Helpen met de bediening gaat tegenwoordig ook eenvoudig door over VPN contact te maken met de Dat-A-Control server.

Voor ondersteuning belt u 0174 - 514141. 

Heeft u nog geen ondersteuning over VPN? Neem dan contact op met Gert-Jan van Staalduinen of Dennis van Dijk.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Volg ons op

Logiqs B.V. | Honderdland 131 | 2676 LT Maasdijk | Nederland | Tel: +31 174-514141 | Fax: +31 174-517877 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer