Om het geautomatiseerde logistieke systeem zo simpel en snel mogelijk aan te sturen is er de besturingsapplicatie Dat-A-Logiqs.

Dat-A-Plant is een planten-, partijen- en locatieregistratie pakket. Dit houdt in dat het de locatie en historie van planten en partijen bijhoudt. De hoeveelheid plant- en partijgegevens per kwekerij nemen steeds meer toe.

Dat-A-Potting maakt het eenvoudig mogelijk om het oppotproces te kunnen beheren en te monitoren als ook daarin gericht aanpassingen aan te brengen.

Met Dat-A-Spacing is het eenvoudig mogelijk om planten individueel te volgen, ook als deze wijdergezet en/of gesorteerd worden. Wijderzet- en/of sorteeropdrachten kunnen ingegeven en beheerd worden.

Bij gebruik van oppak- en neerzetrobots t.b.v. het verplaatsen van planten tussen rolcontainers kunt u met het programma Pick&Place van Dat-A-Control dergelijke robots vanachter uw PC instellen.

Dat-A-SMS is een notificatiesysteem van Dat-A-Control en zorgt voor het verzenden van SMS-berichten naar de geabonneerde kwekers. Dit kan bij storingen en belangrijke gebeurtenissen.

Dat-A-Planner stelt de kweker in staat om op basis van bekende teeltschema’s snel en betrouwbaar een productieplanning in te voeren, waarbij de kweker voortdurend visueel de opbrengst en het ruimtegebruik kan volgen.

Dat-A-Pocket is onze software oplossing voor het bewaken en besturen van een geautomatiseerd teeltsysteem in de kas met behulp van een smartphone/tablet.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Volg ons op

Logiqs B.V. | Honderdland 131 | 2676 LT Maasdijk | Nederland | Tel: +31 174-514141 | Fax: +31 174-517877 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer