Vacature Service Monteur

De functie

Service Monteur

Je hebt de techniek in je vingers en wil graag werken in een innovatieve omgeving met ruimte voor groei en ontwikkeling. Dat kan als service monteur bij Logiqs; het leukste bedrijf uit Maasdijk, maar ook nog eens koploper in innovatieve, logistieke oplossingen voor tuinbouw en magazijnautomatisering.

Vacature overzicht:

 • Logistieke systemen installeren
 • Storingen analyseren en oplossen
 • Duidelijk communiceren met collega’s en klanten
 • Jouw inzichten en ervaring met je collega’s delen
 • Eigen werk en werk van collega’s grondig testen

Dit is jouw baan als Service Monteur bij Logiqs

Is er een draadbreuk of is er een rem kapot? Of is er een fotocel defect, een lager versleten of een kabelrups of lift die niet goed werkt? Jij duikt erin op zoek naar de storing, vogelt uit waar de fout zit en zorgt ervoor dat de machines, robots en modules in het systeem afzonderlijk en als geheel optimaal functioneren.

Jij loopt de boel nog een keer extra na, controleert en checkt of er aanpassingen nodig zijn. Als er iets versleten is, vervang je dat onderdeel en als het nodig is herstel jij de schade.

Wat helemaal een uitdaging is: bij nieuwe projecten stel jij het systeem in werking en zet je de puntjes op de i met de programmeur. Zo zorgen we samen voor een tevreden klant. Hoe mooi is dat?

Dat is een pittige baan. We willen graag met je kennismaken als jij:

 • Iemand bent met een elektrotechnische, een mechatronische en/of mechanische achtergrond op MBO 4 niveau,
  beschikt over een flinke dosis technisch inzicht, goed kan analyseren en logisch denkt
 • pro actief bent; je neemt zelf het initiatief om uit te vinden wat er speelt.
 • iemand bent voor wie een prettig contact met de klant vanzelfsprekend is. Daarnaast vind je een goede communicatie met de andere partijen op locatie en in de samenwerking met collega’s heel belangrijk.
 • het leuk vindt om elke dag op pad te gaan naar klanten. Storingen analyseren en oplossen is voor jou gesneden koek: jij hebt de kennis en kunde in huis.

Heb je voorkeur voor werktuigbouwkundige techniek of elektrotechniek dan proberen we daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Wil je het allebei, dan is dat helemáál mooi.

Als jij jezelf hierin herkent, dan heb je een heel gave baan bij Logiqs:

Logiqs is een superleuk bedrijf, met een ongedwongen sfeer. Bij ons is geen dag hetzelfde; je hebt veel variatie en afwisseling in je werkzaamheden.

We maken zeer geregeld nieuwe machines, voegen functionaliteiten toe voor klanten en verbeteren bestaande producten. Hierin is jouw baan een belangrijke schakel. Je maakt deel uit van een team met collega servicemonteurs, PLC programmeurs, software developers en werktuigbouwkundigen: met elkaar bereiden we projecten voor, stellen ze in bedrijf en zijn altijd bezig met hoe het nog slimmer en beter kan.

Jannet
Logiqs
Afdeling administratie

Mijn naam is Jannet en ik werk part-time bij Logiqs.
Ik werk samen met drie collega’s op de afdeling administratie, waar ik verantwoordelijk ben voor de crediteurenadministratie.
Logiqs heeft een gezellige en Westlandse sfeer. We gaan informeel met elkaar om daardoor is het erg gemoedelijk.
Ik werk hier nu twee jaar met veel plezier en hoop nog vele jaren te blijven.

Hans
Logiqs
PLC programmeur

‘Mijn naam is Hans, ik ben PLC Programmeur.
Bij Logiqs krijg je de kans om met veel eigen inbreng mee te werken aan het tot stand komen van innovatieve producten.
Het mooie van het programmeren van PLC programma’s is dat hetgeen je maakt, je later in werkelijkheid ziet bewegen.

Jasper
Logiqs
Design Engineer

Mijn naam is Jasper. Ik ben 4 jaar geleden bij Logiqs komen werken nadat ik mijn afstudeerstage had afgerond bij Logiqs.
Ik ben werkzaam op de engineering afdeling en ben inmiddels doorgegroeid tot Project engineer. Momenteel ben ik veel bezig met de projectleiding van project v/d Pligt.
Door de mogelijkheid te krijgen om dit beet te pakken heb ik veel uitdaging in mijn werk en krijg ik hier ook veel vrijheid bij. Hierdoor heb ik veel contact met de verschillende afdelingen binnen Logiqs.
Het is dan ook weer aan mij om de voortgang en afspraken door te spreken met de klant. Hiervoor ga ik vaak naar de klant toe en woon ik de bouwvergaderingen bij.

Davina
Financieel/Administratief medewerkster

Mijn naam is Davina en ik ben financieel/administratief medewerkster bij Logiqs. Ik waardeer Logiqs omdat iedereen gelijk is, er heerst geen hiërarchie. Ook kunnen we later beginnen en dan langer doorgaan of eerder beginnen en eerder naar huis.
De directeur (Gert-Jan) is ook makkelijk benaderbaar en prettig om mee samen te werken.
Ik haal veel voldoening uit mijn werkzaamheden. Ook met mijn directe collega’s is het prettig om mee samen te werken. We helpen elkaar waar het nodig is.
Doordat Loqigs groeit, doordat Logiqs graag verbeterd, verbeter jezelf ook.
Wat ook fijn is, is dat geen ene dag hetzelfde is. Hierdoor voel ik me soms een octopus. Dat houd het werk ook weer leuk. Met collega’s worden soms onderling geintjes uitgehaald, wat de sfeer ook bevorderd. Ook zijn er regelmatig personeelsuitjes, zodat je elkaar ook beter leert kennen in een andere omgeving.

Peter-Jan
Programmeur

Mijn drive in de software ontwikkeling bij Logiqs is: heel veel automatiseren en nog meer automatiseren.
Met dezelfde groep mensen zovéél mogelijk doen.

Sjors
Programmeur

Als ik iets in ’t hoofd heb waarvan ik denk: misschien kan ik ’t zo en zo oplossen: dan jeuken m’n handen, wil ik direct de computer aanzetten en uitproberen of ’t werkt.

Rob
Programmeur

Als je wat gemaakt hebt en je ziet het daadwerkelijk op scherm virtueel of bij de klant bewegen: das top.

Vincent
Programmeur

Software testen door middel van een Raspberry Pi of door andere nieuwe technieken.

Daar staat dan ook heel wat tegenover:

Een uitdagende veelzijdige field service functie, actief in Nederland, West-Europa en als je wilt daarbuiten. Je krijgt daarbij de kans om te werken met allerlei techniek aan prachtige geautomatiseerde systemen en robots in een team betrokken, kundige, gedreven en professionele collega’s.

Verder bieden we:

 • een marktconform salaris. (dat klinkt altijd heel vaag, neem gewoon je salarisstrook mee, dan kijken we of we dat kunnen inpassen)
 • 25 vakantiedagen
 • een moderne bedrijfswagen met goed gereedschap
 • ruimte voor training en ontwikkeling
 • een moderne pensioenregeling
 • mogelijkheden om 32 uur te werken

Oké, het is helder. Jij wilt deze baan en wij kunnen (en willen!) niet om je heen. Twijfel niet langer en stuur een mail naar recruitment@logiqs.nl of via de formulier hieronder.
Stephan van der Sluijs is onze recruiter en zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je mag hem ook bellen of een whatsapp sturen: 06 16856394.

Over Logiqs

Onze naam staat voor Logistics Quality Systems. En voor de jarenlange kennis en ervaring die we in vele jaren hebben opgebouwd op het gebied van interne transport systemen voor de glastuinbouw.

We zijn gespecialiseerd in rolcontainers en hebben tal van manieren om deze rolcontainers handmatig of volautomatisch door de kas te bewegen, waardoor het verplaatsen van een partij planten tegen heel lage kosten gedaan kan worden.

Onze producten en diensten dragen bij tot een hoger rendement en een positieve concurrentiepositie van tuinbouwondernemingen wereldwijd.

We adviseren, ontwerpen, produceren en installeren complete al dan niet geautomatiseerde interne transport systemen voor kwekerijen van potplanten, snijbloemen, bomen, bolbloemen en groenten. Daarbij streven we nauwkeurig de doorlooptijd na die van belang is voor onze klant en vinden wij een betrouwbare service een must.

Logistieke automatiseringsvraagstukken lossen we op, altijd vanuit ons klantvriendelijke en dienstverlenende karakter.

Bij Logiqs bedenken én maken we geautomatiseerde rolcontainers, geavanceerde shuttles en maatwerkoplossingen voor veeleisende klanten over de gehele wereld.

Producten en projecten van Logiqs zijn een begrip omdat kwaliteit en service bij ons voorop staan.

Parkeren naast een splinternieuw pand op een kwartiertje van Rotterdam. Lunchen doen we samen en ondertussen een stukje racen op de simulator.

Solliciteer direct

  Gerelateerde berichten