Piet Vijverberg uitbreiding

Een familiebedrijf sinds 3 generaties, Kwekerij Piet Vijverberg is internationaal bekend om zijn geavanceerde teelttechnieken en hoogwaardige potplanten.

Locatie

Monster,
Nederland

Teelt

Phalaenopsis en Dracaena

Techniek

Geautomatiseerde roltafel systeem

Glasoppervlakte

9.600 m2 nieuwbouw

Het project:

Door het harde werk en de passie van de familie Vijverberg en haar medewerkers, heeft de kwekerij voorspoed gekend in de afgelopen Jaren, en beschikt nu over meer dan 75.000 m2 kasruimte voor de productie van Phalaenopsis en Dracaena.

Reeds lange tijd klanten van Logiqs, hebben Piet en Sander Vijverberg weer gekozen voor Logiqs voor het ontwerp en de bouw van het logistieke system voor hun nieuwe kas.

De nieuwe kas van 9.600 m2 oppervlakte wordt gebruikt voor de teelt van phalaenopsis.

 

Als onderdeel van het project zullen de rijrails van de bestaande automatische transportwagen verlengd worden in de nieuw kas voor een verbinding met het bestaande system. Na deze uitbreiding zal de rijrails van de automatische transportwagen een lengte hebben van bijna 0,5 km lang.

Het containersysteem in de nieuwe kas zal ook voorzien worden van kabeltreksystemen in elke containerrij voor volledige automatisering.

De nieuwe teeltoppervlakte wordt ook geïntegreerd in het bestaande Dat-A-Control besturingssysteem voor een volledige integratie met de bestaande kas.

After Sales Services

Logiqs heeft zijn eigen ervaren installatie- en service teams gevestigd in Nederland, maar werkt ook samen met betrouwbare installatieteams in verschillende landen, om zo onnodige installatie- of onderhoudskosten te voorkomen.

Onze klanten kunnen altijd rekenen op een snelle en efficiënte aandacht voor routine onderhoud, storing of noodgevallen.

Routinematig preventief onderhoud kan worden afgestemd op de keuze van de klant, met de service intervallen aangepast aan de specifieke behoeften van het logistieke systeem.