Kwekerij Piet Vijverberg BV

Locatie

Monster,
Nederland

Teelt

Potplanten: Orchideeen

Techniek

Automatische roltafel systeem

Glasoppervlakte

75.000 m2

Over Piet Vijverberg Kwekerij

Door het harde werk en de passie van de familie Vijverberg en haar medewerkers, heeft de kwekerij voorspoed gekend in de afgelopen Jaren, en beschikt nu over meer dan 75.000 m2 kasruimte voor de productie van Phalaenopsis en Dracaena.

Ze streven naar perfectie en leggen de lat voor hunzelf hoog. Samen met een team van gemotiveerde en bevlogen medewerkers werken za aan één gezamenlijk doel: een zeer tevreden klant.

Dit wordt gerealiseerd door voortdurende innovatie en vooruitstrevende teelttechnieken, maar ook door het neerzetten van een professionele organisatie. Met aandacht voor elk detail en binnen een groene werkomgeving wordt er in het bedrijf planten van hoge kwaliteit geproduceerd. Dit niveau wordt onderstreept door ons kwaliteitsmerk, genaamd: ‘Star Quality… By5’.

After Sales Services

Logiqs heeft zijn eigen ervaren installatie- en service teams gevestigd in Nederland, maar werkt ook samen met betrouwbare installatie teams in verschillende landen, om zo onnodige installatie- of onderhoudskosten te voorkomen.

Onze klanten kunnen altijd rekenen op een snelle en efficiënte aandacht voor routine onderhoud, storing of noodgevallen.

Routinematig preventief onderhoud kan worden afgestemd op de keuze van de klant, met de service intervallen aangepast aan de specifieke behoeften van het logistieke systeem.