Kwekerij Piet Vijverberg BV

Locatie

Monster,
Nederland

Teelt

Potplanten: orchideeën

Techniek

Automatisch roltafelsysteem

Glasoppervlakte

75.000 m2

Over Kwekerij Piet Vijverberg B.V.

Hard werk & passie, daar staan de familie Vijverberg en de medewerkers van de kwekerij voor. Het streven is pure perfectie en de lat ligt hoog. Gezamenlijk wordt er aan één doel gewerkt: een zeer tevreden klant.

Kwekerij Piet Vijverberg, opgericht in 1946 en inmiddels twee generaties verder, beschikt over meer dan 75.000 m2 kasruimte voor de productie van phalaenopsis en dracaena.

Achter dit bedrijf gaat een professionele organisatie schuil, waarin voortdurend wordt gewerkt aan innovatie en vooruitstrevende teelttechnieken. Binnen een groene werkomgeving worden planten van hoge kwaliteit geproduceerd, onder de merknaam Star Quality… By 5, die verwijst naar de bedrijfsnaam (VIJVerberg) én naar de vijfsterrenkwaliteit van de producten.

After Sales Services

Logiqs heeft zijn eigen ervaren installatie- en serviceteams in Nederland, maar werkt ook samen met betrouwbare installatieteams in verschillende andere landen, om zo onnodige installatie- of onderhoudskosten te voorkomen.

Onze klanten kunnen altijd rekenen op snelle en efficiënte aandacht voor routineonderhoud, storingen of noodgevallen.

Routinematig preventief onderhoud kan worden afgestemd op de keuze van de klant, met de service-intervallen aangepast aan de specifieke behoeften van het logistieke systeem.