iCUBE AS/RS China

Locatie

China

Opgeslagen product

bankbiljetten en munten

Techniek

iCUBE met twee 3D-Carriers en één Lift

Aantal pallet plekken

— pallets

Bedrijfsgeschiedenis

Deze iCube is ontworpen en gebouwd voor een van de grootste banken in China.

Het project was uitgevoerd in samenwerking met onze Chinese dealer: “Shanghai Top Logistics” en system integrator “RIAMB” uit Beijing.

De iCube is gebruikt voor de opslag van pallets met bankbiljetten in een ondergrondse opslag en centrale distributie kluis.

Het systeem heeft twee niveaus, het laagste niveau wordt gebruikt voor de opslag van pallets met papiergeld, en het hoogste niveau voor pallets met muntgeld.


After Sales Services

Logiqs heeft een eigen ervaren installatie- en serviceteam gevestigd in Nederland, maar werkt ook samen met betrouwbare servicemedewerkers in verschillende landen om onnodige installatie- en onderhoudskosten te voorkomen.

Onze klanten kunnen altijd vertrouwen op snelle en efficiënte aandacht voor routine onderhoud, storingen of noodsituaties. Routinematig preventief onderhoud kan worden afgestemd op de keuze van de klant, met service-intervallen om aan de specifieke behoeften van het logistieke systeem te voldoen.

We bieden onze klanten ook volledige softwareondersteuning voor de logistieke systemen die we produceren, met ons team van hoogopgeleide PLC- en software ingenieurs en we bieden complete software-update en ondersteuningspakketten om de continuïteit te garanderen, zelfs na het verstrijken van de garantieperiode van het systeem.