Handelskwekerij Ubink B.V.

Locatie

Kudelstaart,
Nederland

Teelt

Cactussen en succulenten

Techniek

Automatisch shuttle roltafelsysteem met automatische spuitbomen

Glasoppervlakte

60.000 m2 kas

Over Handelskwekerij Ubink

Handelskwekerij Ubink B.V. is een toonaangevend bedrijf in Europa op het gebied van cactussen en succulenten en is al meer dan 15 jaar een zeer gewaardeerde klant van Logiqs.
Het bedrijf heeft 60.000 m² moderne kassen waar op een zo energiezuinig mogelijke manier en milieuverantwoord wordt geproduceerd.

Bovendien is de familie Ubink sinds 2009 aandeelhouder van Succulent Valley, gelegen in het zonnige zuiden van Tenerife, waar een moderne productielocatie van 120.000 m² is ingericht.

Het project

Behalve dat we bij Handelskwekerij Ubink o.a. een cleaner en een AGW hebben geplaatst, is dit ook de eerste klant bij wie wij ons eerste generatie shuttle roltafelsysteem hebben geïntroduceerd.

Bij de uitbreiding in 2015 hebben we voor de nieuwe 5500 m2 kas ook voorzien van uiterst geavanceerde spuitbomen voor beregening en het toedienen van gewasbescherming.

Het oorspronkelijke project is geleverd en in bedrijf gesteld in 2011 en verder uitgebreid in 2015.

AFTER SALES SERVICES

Logiqs heeft zijn eigen ervaren installatie- en serviceteams in Nederland, maar werkt ook samen met betrouwbare installatieteams in verschillende andere landen, om zo onnodige installatie- of onderhoudskosten te voorkomen.

Onze klanten kunnen altijd rekenen op snelle en efficiënte aandacht voor routineonderhoud, storingen of noodgevallen.

Routinematig preventief onderhoud kan worden afgestemd op de keuze van de klant, met de service-intervallen aangepast aan de specifieke behoeften van het logistieke systeem.