Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In de huidige economische markt, worden meer en meer bedrijven zich bewust van de noodzaak en de voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Voor Logiqs is maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid meer dan een trend of een “modewoord”, ze zijn een integraal onderdeel van ons bedrijf.
We zijn voortdurend bewust van ons MVO-beleid.

Bij Logiqs moet ieder van de collega’s zijn vaardigheden en capaciteiten kunnen gebruiken tot het maximum, en worden daarom mogelijkheden voor ontwikkeling aangeboden binnen in onze organisatie.

Wij zijn altijd beschikbaar voor onze klanten met onze 24/7 service, en het verlenen van een hoogwaardig en transparante dienstverlening

We zijn continu bezig om de CO2-uitstoot van onze bedrijfsuitvoering te verlagen en we richten ons onder andere op de inkoop van groene stroom, vergroenen van het leasewagen- en materieelpark, besparing van papier en compleet digitaal factureren, efficiënte uitvoeringsmethoden en het stimuleren van hergebruik van materialen.

Neem contact met ons op!
Ons team van enthousiaste professionals staat klaar om u te helpen, met advies op maat voor uw logistieke uitdaging.

LOGIQS AUTOMATISERING DOORSTAAT DE TEST VAN DE TIJD!

We hebben wereldwijd honderden volledig geautomatiseerde containersystemen geleverd en samengewerkt met ‘s werelds meest succesvolle kwekers van potplanten, orchideeën, jongplanten, bolbloemen, jonge bomen, snijbloemen, waterkers / microgroenten en groenten.

Vele goed onderhouden systemen die meer dan 30 jaar geleden door ons zijn geïnstalleerd, zijn nog steeds in bedrijf!