Voor ons is Maatschappelijk verantwoord ondernemen de normaalste zaak van de wereld.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Steeds meer bedrijven worden zich bewust van de noodzaak én de voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Voor Logiqs zijn maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid méér dan een trend of ‘modewoorden’; ze zijn een integraal onderdeel van ons bedrijf. We zijn voortdurend ons bewust van ons MVO-beleid.

Bij Logiqs vinden we dat iedere collega zijn of haar vaardigheden en capaciteiten moet kunnen inzetten tot het maximum. Wij bieden daarom graag mogelijkheden voor verdere ontwikkeling aan binnen onze organisatie.

Voor onze klanten zijn wij altijd beschikbaar met onze 24/7 service en onze hoogwaardig en transparante dienstverlening.

We zijn continu bezig om de CO2-uitstoot van onze bedrijfsuitvoering te verlagen en we richten ons onder andere op de inkoop van groene stroom, het vergroenen van het leasewagen- en materieelpark, besparing van papier en digitaal factureren, efficiënte uitvoeringsmethoden en het stimuleren van hergebruik van materialen.

LOGIQS AUTOMATISERING: KWALITEIT DIE BLIJFT

We hebben wereldwijd honderden volledig geautomatiseerde containersystemen geleverd en samengewerkt met veel succesvolle kwekers van potplanten, orchideeën, jongplanten, bolbloemen, jonge bomen, snijbloemen, waterkers, microgroenten en groenten.

Veel goed onderhouden systemen die wij soms meer dan 30 jaar geleden installeerden, zijn nog steeds in bedrijf.

Neem contact met ons op
Ons team van enthousiaste professionals staat klaar om u te helpen,
met advies op maat voor uw logistieke uitdaging.