Onze naam Logiqs staat voor Logistics Quality Systems

Met meer dan 40 jaar ervaring en kennis, opgedaan op het gebied van intern transport en logistieke systemen voor kassen, geautomatiseerde magazijnen en verticale kwekerijen, helpen onze toonaangevende oplossingen onze klanten om een hogere winstgevendheid en een sterkere concurrentiepositie binnen hun markt te bereiken.

Ons bedrijf is actief in 3 werkgebieden:

  • Tuinbouw
  • Verticale kweeksystemen op water
  • Magazijnautomatisering

Wij adviseren, ontwerpen, produceren en installeren complete logistieke systemen die de logistieke uitdagingen van onze klanten oplossen en tegelijkertijd een ongeëvenaard niveau van controle bieden via onze toonaangevende besturings- en registratiesoftware.

Door nauw samen te werken met onze klanten willen we altijd een uiterst betrouwbare service bieden, evenals intelligente oplossingen voor alle logistieke automatiseringsproblemen die onze klanten tegenkomen.

ONZE MISSIE

Doelgerichte automatisering: ons doel is om complete logistieke systemen te ontwerpen en te bouwen die modulair, betrouwbaar en schaalbaar zijn.

Dit is zeer zichtbaar in onze benadering voor het ontwerpen van machines. Wij richten ons op het verminderen van het aantal benodigde machines en willen tegelijkertijd de flexibiliteit verhogen.

We zijn verantwoordelijk voor talloze innovaties en primeurs in de branches logistiek, verticale kweeksystemen en geautomatiseerde opslag. Onze focus is door de jaren heen onveranderd gebleven: het leveren van doelgerichte innovatie die waarde toevoegt aan het bedrijf van onze klant.

LOGIQS AUTOMATISERING: KWALITEIT DIE BLIJFT

We hebben wereldwijd honderden volledig geautomatiseerde containersystemen geleverd en samengewerkt met veel succesvolle kwekers van potplanten, orchideeën, jongplanten, bolbloemen, jonge bomen, snijbloemen, waterkers, microgroenten en groenten.

Veel goed onderhouden systemen die wij soms meer dan 30 jaar geleden installeerden, zijn nog steeds in bedrijf.

Neem contact met ons op
Ons team van enthousiaste professionals staat klaar om u te helpen,
met advies op maat voor uw logistieke uitdaging.