De naam Logiqs staat voor Logistics Quality Systems.

Met meer dan 40 jaar ervaring en kennis, opgedaan op het gebied van intern transport en logistieke systemen voor kassen, geautomatiseerde magazijnen en verticale kwekerijen, helpen onze toonaangevende oplossingen onze klanten om een hogere winstgevendheid en een sterkere concurrentiepositie binnen hun markt te bereiken.

Ons bedrijf is actief in 3 werkgebieden:

  • Tuinbouw
  • Verticale kweeksystemen op water
  • Magazijnautomatisering

Wij adviseren, ontwerpen, produceren en installeren complete logistieke systemen die de logistieke uitdagingen van onze klanten oplossen en tegelijkertijd een ongeëvenaard niveau van controle bieden via onze toonaangevende besturings- en registratiesoftware.

Door nauw samen te werken met onze klanten willen we altijd een uiterst betrouwbare service bieden, evenals intelligente oplossingen voor alle logistieke automatiseringsproblemen die onze klanten tegenkomen.

ONZE MISSIE

Doelgerichte automatisering: Ons doe los om complete logistieke systemen te ontwerpen en te bouwen die modulair, betrouwbaar en schaalbaar zijn.

Dit is zeer zichtbaar in onze benadering voor het ontwerpen van machines, waarbij we ons hebben gericht op het verminderen van het aantal benodigde machines en tegelijkertijd de flexibiliteit verhogen.

We zijn verantwoordelijk voor talloze innovaties en primeurs in de branche in logistiek, verticale kweeksystemen en geautomatiseerde opslag en onze focus is door de jaren heen onveranderd gebleven: leveren van doelgerichte innovatie die echte waarde toevoegt aan het bedrijf van onze klant.

Neem contact met ons op!
Ons team van enthousiaste professionals staat klaar om u te helpen, met advies op maat voor uw logistieke uitdaging.

LOGIQS AUTOMATISERING DOORSTAAT DE TEST VAN DE TIJD!

We hebben wereldwijd honderden volledig geautomatiseerde containersystemen geleverd en samengewerkt met ‘s werelds meest succesvolle kwekers van potplanten, orchideeën, jongplanten, bolbloemen, jonge bomen, snijbloemen, waterkers / microgroenten en groenten.

Vele goed onderhouden systemen die meer dan 30 jaar geleden door ons zijn geïnstalleerd, zijn nog steeds in bedrijf!