Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Inhoud

De informatie die door Logiqs wordt verstrekt op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar toch is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Voor de juistheid en volledigheid ervan kan echter niet worden ingestaan. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Logiqs kan niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. Logiqs en overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie. Logiqs aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Logiqs zijn ontwikkeld en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van Logiqs.

Verantwoordelijkheid

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Logiqs omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden.

Nederlands recht is van toepassing.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Volg ons op

Disclaimer