Er zijn altijd wel wensen en behoeften van klanten welke zorgen voor mooie uitdagingen. Eén van deze behoeften was het opvangen van de piekbehoeftes bij een bestaande Overheadkraan (OHK).

 Door optimalisatie van bestaande containersystemen komen er beperkingen naar voren die in het verleden niet als nadelig werden ervaren. Een voorbeeld van een dergelijk nadeel was het af- en aanvoeren van lege containers naar en van de OHK. Hier ontstond, door hogere capaciteiten, een behoefte aan kortere reactietijd van de OHK om lege containers af- en aan te voeren.

Logiqs heeft, om in deze behoefte te voorzien, een tweetal oplossingen bedacht.

  

Allereerst de Bufferdaler. Dit is een één-tafel buffer boven het begin van uw transportlijn, daar waar de behoefte om lege containers ontstaat. Daarnaast hebben we de Bufferlift gebouwd. Dit is ook een één-tafel buffer, maar nu voor boven het einde van uw transportlijn, daar waar de lege containers staan.

Deze innovaties vangen de vele piekbehoeftes van uw systeem op, waardoor de reactietijd van uw OHK om een container weg te halen of te brengen minder kritiek wordt en uw systeem en medewerkers niet hoeven te wachten totdat er een container wordt aangeboden of is weggehaald.

Daarnaast werkt het ruimtebesparend. Als uw werkruimte verbouwd wordt of u bouwt een hele nieuwe werkruimte dan is de vroeger benodigde ruimte tussen planthandling machines of raapposities en uw OHK niet meer nodig. Dit bespaart al snel meerdere A-tracks en daardoor ook ruimte, wat daardoor benut kan worden als rendabel teeltoppervlakte.

 Mocht u meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden, neemt u dan gerust contact met ons op.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Volg ons op

x

Logiqs B.V. | Honderdland 131 | 2676 LT Maasdijk | Nederland | Tel: +31 174-514141 | Fax: +31 174-517877 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer