Heb jij kennis van intern logistieke en warehouse processen? Enige kennis van techniek? Een drive om klanten te informeren en te adviseren? En ben je in staat op basis van behoeften van jouw klant met de oplossingen welke Logiqs biedt tot deals te komen? Dan is dit het voor jou!

We zoeken we een gedreven, kundig en internationaal georiënteerde:

Sales Engineer / Accountmanager Logistieke systemen

Project is goed verkocht: als gerealiseerd en werkt zoals de klant wil.

De functie:

Je leert het onderscheidende, het uitstekende productenpakket aan Gemechaniseerde en Geautomatiseerde logistieke systemen van Logiqs kennen.

Die worden toegepast in de industrie, de logistieke sector, de glastuinbouw en in gesloten vertical farming sites. Je vindt uit welke internationale aanvragen niet en welke wel serieus zijn. Je gaat met de kansrijke aanvragen aan de slag.

Daartoe heb je met potentiele klanten contact via mail, skype, telefoon en de app. Je bezoekt klanten en marktgebieden door de wereld heen en vertegenwoordigd Logiqs op beurzen.

In samenspraak met je collega engineers ontwerp je oplossingen voor jouw klanten en komt tot de juiste deals.

Daarnaast de volgende taken:

  • Je ontwerpt logistieke oplossingen, fungeert als volwaardig sparringpartner voor klanten;
  • Je calculeert verstandig, Logiqs doet het namelijk graag in 1x goed: voor de klant en voor zichzelf;
  • Je werkt nauw samen met je collega’s in de diverse disciplines: productie, projectmanagement, software ontwikkeling, directie en marketing. Tevreden klanten maken we bij Logiqs met z’n allen, als Team;

Heb jij technisch en logistiek inzicht?

Dan pas je goed in het team, want: ‘We Think Logistics’. Daarbij weet je wat luisteren en doorvragen is, leef jij je in, in de klant en weet je te achterhalen wat die in het hoofd en nodig heeft.

Je durft ook nee te zeggen tegen een klant: want iets verkopen wat niet de beste oplossing is: daar zijn we bij Logiqs niet van.

Je realiseert je dat je onderdeel uit maakt van een team. Alleen met elkaar zijn we in staat is om voor elkaar te krijgen wat jíj de klant beloofd. Je bent dus een teamspeler met oog voor het grotere geheel én de details die er toe doen.

Verder:

  • Acteer je op HBO werk- en denkniveau en beheers je de Engelse taal;
  • Is het voor jou, ook qua privé mogelijk om en heb je interesse in internationaal reizen;
  • Weet je te adviseren en te overtuigen, ben je een doortastende Sales Engineer.

Werken bij Logiqs:

Medewerkers van Logiqs hebben passie voor: de klanten, de oplossingen, de producten en de techniek. Iedereen in het team heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Collega’s zijn betrokken en gaan voor een zo goed mogelijk resultaat waarbij een goed functionerend systeem op locatie bij de klant prioriteit heeft. De organisatie is plat, efficiënt en slagvaardig met een heldere visie op de toekomst waarbij er een informele ongedwongen open sfeer heerst.

Het aanbod:

  • Fantastische vernieuwende en bewezen producten/systemen die jij mag verkopen;
  • Werken in verschillende markten met allerlei verschillende klanten door de hele wereld heen;
  • Volop ruimte je te ontwikkelen en bij te dragen aan de ontwikkeling van Logiqs als systeem leverancier;
  • Een hartstikke leuk, betrokken, gedreven enthousiast team van collega’s om mee samen te werken;

En uiteraard kun je rekenen op een passend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden wat we graag met oog voor jouw wensen samenstellen. Daarbij houden we rekening met hoe we dingen bij Logiqs doen, wat we normaal en verantwoord vinden. Ook ten opzichte van de collega’s. We houden immers van de praktische no nonsense mentaliteit: beloven en waarmaken.

Informatie en sollicitatie

Meer weten? Interesse om een kop koffie te drinken? Wil je een rondje door het bedrijf heen lopen, wat projecten zien en kennis maken met je aanstaande collega’s? Stuur dan een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel 0174-514141.

Acquisitie voor deze vacature wordt NIET op prijs gesteld!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Volg ons op

Logiqs B.V. | Honderdland 131 | 2676 LT Maasdijk | Nederland | Tel: +31 174-514141 | Fax: +31 174-517877 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer