45 jaar Logiqs

logiqs.nl

JULI 2020

45 jaar groeiende relaties; 45 jaar logistieke innovatie; 45 jaar Logiqs.

45 jaar geleden, op 1 juli 1975, begon de reis van Logiqs, tegelijk met de oprichting van Intransit B.V. (de oorspronkelijke naam van ons bedrijf).
En hoewel de bedrijfsnaam en aandeelhouders sindsdien zijn veranderd, kijken we nog steeds terug op deze datum als het allereerste begin van ons bedrijf.

In het begin was het belangrijkste doel van ons bedrijf het ontwerpen en bouwen van innovatieve en betrouwbare containersystemen voor potplantentelers, die een echte meerwaarde betekenen voor het bedrijf van de klant.

Deze aanvankelijke focus heeft de afgelopen jaren zeer goed standgehouden en heeft voor onze klanten verbluffende resultaten opgeleverd, met vele hectares Logiqs containersystemen die in kassen over de hele wereld operationeel zijn.

Dit succes heeft ons in staat gesteld ons expertisegebied uit te breiden om een veel breder scala aan telers en een aantal nieuwe industrieën te bedienen.

Tegenwoordig ondersteunt Logiqs met trots de meeste tuinbouwgewassen die in kassen worden geteeld, evenals een grote verscheidenheid aan hydrocultuurgewassen.

Onze ervaring in samenwerken met enkele van de meest succesvolle telers ter wereld moedigde ons aan om onze knowhow en expertise ook toe te passen op de (verticale) indoor (vertical) farming. Dankzij deze geweldige samenwerking met onze klanten konden we snel één van de marktleiders en trendsetters worden in geautomatiseerde indoor teeltfaciliteiten.

Naast containersystemen en indoor farming hebben we ook ongelooflijke stappen gemaakt in magazijnautomatisering door het innovatieve iCUBE geautomatiseerde opslag- en transportsysteem te ontwikkelen.

We zijn al onze klanten en partners dankbaar voor de invloed die ze hebben gehad om continue beter te worden. En we hopen dat we hun vertrouwen de komende decennia kunnen blijven terugbetalen.

We willen ook van deze gelegenheid gebruik maken om alle teamleden van Logiqs te bedanken, die hun tijd, energie en passie hebben besteed aan onze gemeenschappelijke doelen in de afgelopen 45 jaar.

Zonder deze toegewijde en getalenteerde individuen had Logiqs niet kunnen uitgroeien tot het bedrijf wat het nu is.

We zijn enthousiast als we bedenken welke impact onze getalenteerde collega’s zullen hebben op de toekomst van Logiqs, en op de toekomst van tuinbouw, landbouw en logistiek.