Optimale flexibiliteit in uw planning en razendsnelle order picking in 3D!

De 3D kranen van Logiqs zijn van industriële kwaliteit en zeer geschikt voor uw teelt in haar laatste fase. Een groot voordeel van dit systeem is de snelheid waarmee de gewenste containers getransporteerd kunnen worden naar de eindbestemming.

 

Geen lange wachttijden of containers die in de weg staan. Gewoon meteen van A naar B zonder enige belemmeringen.

Met de 3D kraan heeft u de beschikking over één grote afleverbuffer, waaruit U eenvoudig het gewenste product kan afsturen naar de afleverstations.

Klanten die een of meerdere van onze 3D kranen gebruiken:

Als u meer wilt weten over de 3D-Kraan neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of maak gebruik van ons contactformulier.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Volg ons op

Logiqs B.V. | Honderdland 131 | 2676 LT Maasdijk | Nederland | Tel: +31 174-514141 | Fax: +31 174-517877 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Disclaimer

x

Schrijft u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en projecten bij Logiqs!

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.